Niestety, tylko w takim formacie tę rozmowę znalazłem.
Tym, którzy podrzucą w komentarzu nietolerancyjne treści wobec osób z tą chorobą, ślę najserdeczniejsze pozdrowienia od wujka Staszka.
Inwestować trzeba w silne jednostki, w jednostki z potencjałem a nie w debili
Daj znać, kiedy już będziesz odpowiednio stary, by odebrać ci środki do życia i przywileje. Bo i po co inwestować w ciebie, jako staruszka? Będziesz słabą jednostką, więc - według twojej logiki nie wartą nic. Kijem przez łeb, tak dla oszczędności.
Zresztą jak tak ciebie czytam, to jestem przekonany, że NIE jesteś silną jednostką. Więc po co żyjesz? Nie wiadomo. Tak dla hecy zapewne. Tolerują to twoje jestestwo marne, bo niektórzy są mądrzejszy od ciebie.
Jesteś jednym z tych downów których tak bronisz,
Fajnie że ma 35 lat i robi sobie tak dalekosiężne plany na przyszłość, skoro większość "downowców" nie dożywa nawet 40stki...
Oho, prawdziwy chrześcijanin nam się tu odezwał...
Oho, prawdziwy chrześcijanin nam się tu odezwał...
Widzę, że zdjęcie z avatara zobowiązuje...
"Poprawa opieki medycznej oraz warunków socjalno-bytowych osób z zespołem Downa doprowadziła do podwojenia średniej długości życia z 25 lat w 1983 do 49 lat w 1997, w roku 2010 jest to już 57 lat".
Czym się ludzie ekscytują? Te "kierunki" które ukończył są tak proste że ameby mogą je ukończyć.
@ kawagawa ty może poczytaj coś innego niż jakieś prawicowe interpretacje nietzschego to ci dobrze zrobi na głowę
Prawica nie prawica, znam rodziny które się nie mogą się dobłagać czegokolwiek bo nie ma pracy a w domu dzieci płaczą, a z drugiej strony wydaje się kupę kasy na wyrównywanie szans osób upośledzonych.
Czy Wy kumacie że dobijamy rodziny względnie normalne, którym się poślizgnęła noga w imię ratowania chorych i marchewek?
Tym, którzy podrzucą w komentarzu nietolerancyjne treści wobec osób z tą chorobą, ślę najserdeczniejsze pozdrowienia od wujka Staszka.