Był dzisiaj wrzucony jej nowy teledysk a tutaj możecie posłuchać jak w 10:45 się spierdoliła podczas wywiadu i chciała to zagłuszyć śmiechem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przestańcie to promować. Robienie z siebie idioty by "zaistnieć" to norma dla współczesnego internetu.
10:58 ten sam dźwięk się powtarza w momencie kiedy dziennikarka kładąc rękę na stół uderza bransoletką. Zakładam, że to samo zrobiła w momencie chowania rąk pod stół, a że kamera w tamtym momencie była skierowana na Karolinę to tak to zabrzmiało. Wg mnie żadnego pierdu nie było.
To nie jej wina że tępaki dalej nie są w stanie zrozumieć o czym ta piosenka jest, mimo że nawet kurwa po teledysku to widać.
Ps. Chuj jej na grób
youtube.com/watch?v=QAFHFH9Xfm0
Bo to był przegląd piosenki aktorskiej
Z resztą mi to gówno też się nie podoba ale trzeba chociaż zachować pozory obiektywności
zazdroscicie jej i tyle.
To jest moje zdanie. I ja je całkowicie popieram.
bąk leczo
Kurwa ona mówi, że miała możliwość dać swój wizerunek na jakiś tabletkach przeciw uzależnieniu?
Ja bym jej ryj nakleił sobie na strzykawkę i 100% odwyk
Ja bym jej ryj nakleił sobie na strzykawkę i 100% odwyk
Jak się jej tak przyjrzeć to nasuwa mi się taki suchar:
Przychodzi Karolina Czarnecka do chirurga plastycznego.
- Potrzebuję coś zmienić. Niech mi się Pan przyjrzy. Chcę wyglądać lepiej..
- Proszę się rozebrać... tak.... stanąć bokiem... Wie pani co ? Najłatwiej to będzie przyszyć chuja...
Ale co tam mi się podoba jej występ. Chuj w dupę wszystkim hejterom. Haters gonna hate !
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Przychodzi Karolina Czarnecka do chirurga plastycznego.
- Potrzebuję coś zmienić. Niech mi się Pan przyjrzy. Chcę wyglądać lepiej..
- Proszę się rozebrać... tak.... stanąć bokiem... Wie pani co ? Najłatwiej to będzie przyszyć chuja...
Ale co tam mi się podoba jej występ. Chuj w dupę wszystkim hejterom. Haters gonna hate !
Tabletki antynarkotykowe???? Co Ona wymyśliła?
kanibalczat napisał/a:
Tabletki antynarkotykowe???? Co Ona wymyśliła?
może miała na myśli antykoncepcyjne - jej twarz ostrzegała by ludzi że mogą im się urodzić takie dzieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów