Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś mi wytłumaczy na jakiej zasadzie jego szczęka w ogóle ma prawo się poruszać?
Żuchwa;] Szczęka nie ma prawa się poruszać
Powinien dziękować sędziemu że przerwał walkę bo przecież to co oni robili w ringu to była żenada
Proponuje wejść do ringu i pokazać co potrafisz bo widzę mądry to jesteś tutaj:)Ciekawe czy gdybyś stanął "oko w oko" z Wiśnią byłbyś taki cwany:) Ja jako wieloletni kibic Górnika Zabrze mam do Wiśni wielki szacunek za to co robił na boisku oraz za to jak żył z nami kibicami.Od 0:55 do 1:05 tutaj pokazał jaki duży szacunek ma do nas i my także do niego taki mamy.Tak wiec reasumując wielkie brawa za tą walkę to był debiut nie wyszedł trudno:)
Proponuje wejść do ringu i pokazać co potrafisz bo widzę mądry to jesteś tutaj:)Ciekawe czy gdybyś stanął "oko w oko" z Wiśnią byłbyś taki cwany:) Ja jako wieloletni kibic Górnika Zabrze mam do Wiśni wielki szacunek za to co robił na boisku oraz za to jak żył z nami kibicami.Od 0:55 do 1:05 tutaj pokazał jaki duży szacunek ma do nas i my także do niego taki mamy.Tak wiec reasumując wielkie brawa za tą walkę to był debiut nie wyszedł trudno:)
Przestań pierdzielić to całe ksw było porażką a wiśniewski w ogóle nie był na to przygotowany zresztą waluś też się do tego nie nadaje, to czy był piłkarzem czy nie i jakie ma relacje z kibicami górnika to ma najmniejsze znaczenie po ringu poruszał się niezdarnie, jestem fanem sportów walki od wielu lat także mam prawo oceniać widowisko które oglądam tym bardziej że kosztowało dodatkowe pieniądze
I nie pierdolcie ,ze byl wielkim pilkarzem ,ze dobry kontakt z kibicami itd ,bo jakby Malysz wyszedl i przegral w tak komiczny sposob to rownie dobrze mozna by powiedziec ,ze "nie udal mu sie debiut ,ale przeciez jest spoko ,bo tyle razy wygral w skokach etc. "
Z całym kurwa szacunkiem do tego człowieka, ale na zawodowych galach nie ma się co pokazywać z takimi umiejętnościami. A właściwie z ich brakiem... Spójrz na to obiektywnie i porównaj do zawodowych fighterów. Wyszedł pomachał kończynami fajnie, pobawił się, ale już do KSW się nie pcha.
"Nie znam zasad" - fajnie. Ciekawe czy samochodem też jeździ nie znając zasad, a jak mu policja zabierze prawko to "no ale mogli mi dać jeszcze trochę pojeździć, no nie znam zasad" - no kurwa szanujmy się wszyscy nawzajem i szanujmy sport jakim są sztuki walki.
No właśnie, sport, a nie bezsensowne tłuczenie się po ryjach pod klubem do upadłego do którego był pewnie przyzwyczajony (oceniam po facjacie).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów