nie wiem co w nim pedalskiego? ruchać może kogo chce, pewnie przerobił Selene Gomez, ma majątek warty 110 milionów dolarów i 19 lat, jest 3 na liście najbardziej wpływowych artystów według Forbsa, jeździ samochodami które ty bedziesz znał tylko z telewizji
a ty jedyne co to możesz walić konia oglądając Spring Breakers z Seleną Gomez
To po prostu zazdrość, tak samo C.Ronaldo wyzywają od pedałów. Śmiać się chce jak czyta się te komentarze pryszczatych smarków.
Kiedyś ksiądz powiedział mi, że Polak jest najgorszym przyjacielem jakiego możesz mieć za granicą. Opowiedział mi historię - w skrócie dwoje przyjaciół ( Polki ) mieszkały w USA, jedna była legalnie a druga nie. Ta co była legalnie zazdrościła czegoś tej co była nielegalnie i wiecie co? Zadzwoniła na immigations i wpadli mundurowi i deportowali kobiete... także za granicą lepiej nie zadawać się z Polakiem bo to kawał skurwiela tak jak Ci hejterzy, którzy hejtują tutaj - gwarantuję, że sprzedaliby was...
torro...kurwa mialo nie byc tego pedala na sadisticu w zadnej postaci ! :/
Jak to przejdzie na główną usuwam konto i usuwam sadistic z zakładek.
To jest sadistic. No żesz kurwa
jeszcze mi tego cwela na sadisticu brakowało....
Masowy ból dupy czas zacząć
A po drugie skoro tej panienki nie chcecie oglądać to pomińcie to a nie spinacie się
według mnie nie powinno tego wogóle być, ale jakimś cudem jest, a skoro już jest to olejcie to bez zbędnych spin itp
Jak to przejdzie na główną usuwam konto i usuwam sadistic z zakładek.
No cóż, słowo się rzekło...
wypierdalane są jako suchary. Za to kilkuletnia dziewczynka, mająca mokro w majtkach na widok jakiejś drugiej dziewczynki dostaje się na główną.
Chuj już z tymi piwami. W dupie z tym. Teraz nawet nie ma ich widocznych. Jest to zajebiste ułatwienie, bo rzeczywiście w prosty sposób teraz odróżnia się oglądacza, od starego wyjadacza.
Od jakiegoś czasu obserwuję sytuację, w której SADOL zamienia się w Kwejka, czy inne gówno dla nastolatków. Gdzie moderacja? Gdzie admini? Gdzie jest ktokolwiek, kto odpowiada za tematyczną część tej strony?
Zmieńcie nazwę na gimbaza.pl albo nastolatkownia.pl .
@oskar19
kurwa zmień ten jebany avatar bo nie mogę na niego patrzeć za każdym razem zbieram się,żeby ci to powiedzieć że mnie wkurwia i za tego małego ping ponga bym ci wyjebał w ryj
Tak samo jak ten pajac od znaczku ładowania w avku, wiem, że to avatar ale kurwa nie ma bata, żeby człowiek czasem nie spojrzał i się nie podkurwił jak mu lata to kółeczko. Gdzie jesteś ty pajacu? Weź to kurwa zmień.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów