📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dres, dresem pozostanie.
Na samym poczatku zamiast - "P: Tak wiele razy." powinno byc "P: Zdarzyło sie". Sami widzicie jak wiele to zmienia.
PS W taki właśnie kurewski sposób działają "Polskie" media.
PS W taki właśnie kurewski sposób działają "Polskie" media.
Szkoda tylko ze nikt nie napisal ze ta wypowiedz jest z 1999 Co zreszta jest napisane na stronie z ktorej ten screen jest wziety
bloodwar napisał/a:
I tak przykro mi się zrobiło to dałem jej te pieniądze co je dostałem jak z więzienia wychodziłem
A potem wyrwałem chwasta
Podaj tytuł, co?
@up To ty nie wiesz co to za film? To co ty, kurwa wiesz o filmach?
PS. Film to "Psy 2: Ostatnia krew", reżyserii Władysława Pasikowskiego.
"Niektórzy to mi nawet brawa bili", tak kurwa. Od razu cały autobus się zatrzymał i zaczął klaskać, włącznie z kierowcą.
Jedras992 napisał/a:
@up To ty nie wiesz co to za film? To co ty, kurwa wiesz o filmach?
Oglądałem, nie pamiętam tego fragmentu, zdarza się. Nie jestem z tego pokolenia, które oglądało obie części "Psów" przynajmniej 5 razy, a Franz Maurer nigdy nie był moim idolem. Poza tym pierwsza część była lepsza, co jednakowoż nie oznacza, że poznałbym ją bez pudła po dowolnym fragmencie.
BTW jeśli dobrze pamiętasz wszystkie obejrzane filmy to mało ich widziałeś
Zgadnijcie gdzie to znalazłem
To nie jest fejk, Peja wypowiedzial sie tak kiedys w wywiadzie w latach 90
alan10 napisał/a:
Oglądałem, nie pamiętam tego fragmentu, zdarza się. Nie jestem z tego pokolenia, które oglądało obie części "Psów" przynajmniej 5 razy, a Franz Maurer nigdy nie był moim idolem. Poza tym pierwsza część była lepsza, co jednakowoż nie oznacza, że poznałbym ją bez pudła po dowolnym fragmencie.
BTW jeśli dobrze pamiętasz wszystkie obejrzane filmy to mało ich widziałeś
Obejrzałem w życiu bardzo dużo filmów, ale takie jak ten to się pamięta. Zadrze mi się też, że jak widzę fragment filmu, to wiem, że oglądałem, ale już nie pamiętam co to było...
I nie musisz mi się tłumaczyć, że nie oglądałeś "Psów" i Franz nie był Twoim idolem... A mój tekst "Co Ty, kurwa wiesz o filmach" nawiązywał właśnie do tego filmu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów