Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawda. Drogi ekspercie, czy to samo powiesz o gejach i lesbach? Przecież też mają prawo się z tym obnosić publicznie bo gwarantuje im to konstytucja.
a nie obnosza sie?
Dla mnie ona pokazała, ze nie wstydzi się Boga pomimo właśnie takich chamskich zagrywek ze strony ateistów. Ona nic złego nie powiedziała, a i tak zostanie wyśmiana bo to katol pfff
Wiara na tym polega by wierzyć i nie udowadniać tego. Wiara, a nauka to całkiem dwie inne rzeczy.
Dla mnie ona pokazała, ze nie wstydzi się Boga pomimo właśnie takich chamskich zagrywek ze strony ateistów. Ona nic złego nie powiedziała, a i tak zostanie wyśmiana bo to katol pfff
To niech się wiara nie wpierdala tam gdzie króluje nauka. Np. do medycyny.
A i ten, gdyby autorka miała tu konto
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-vt26918,870.htmcomments
Picie piwa w filmiku z wyzwaniem < robienie cokolwiek innego (nawet czyszczenie kibla).
Wyzwania piwne stały się modne, a że są tak bardzo moralne i w ogóle, to też wystąpiła reakcja ludzi co specjalnie nagrywają filmik i robią wszystko, tylko nie piją w nim. Taki rodzaj bojkotu.
Łał jakim jesteś ateistom, katole są tacy gupi, podludzie jacyś, chciałbym mieć takich ateo-kolegów jak ty, tacy niezależni, jak fajnie masakrujesz katolkę, łał.
A Ty analfabetą !
Łał jakim jesteś ateistom, katole są tacy gupi, podludzie jacyś, chciałbym mieć takich ateo-kolegów jak ty, tacy niezależni, jak fajnie masakrujesz katolkę, łał.
Brzmi jak bełkot kolejnego gimbusa z kwejka.
Każdy ma prawo wierzyć w co chce, w Potwory Spaghetti, jednorożce, Jezusa, Cuda Tuska - możesz też się nie zgadzać. Ale po co pluć na siebie jadem z tego powodu? Co, myślicie, że jak zjebiecie kogoś za jego wybory życiowe pozując się na oświeconych ludzi to coś to zmieni, będziecie fajniejsi?
Wasz ateizm to też religia, bo mocno zaprzeczacie wierze innych ludzi. Są normalni ateiści i sobie żyją - wy musicie koniecznie zaprzeczyć każdej religii, traktując ten proces jak pokazanie penisa dziewczynie, że taki duży, a tu w rzeczywistości mały pindol owłosiony.
Jak to w Wiedźminie trafnie ujęto - kompleks małego fiuta - na wszystko reagujecie agresją.
Niech dziewczyna wierzy w co chce, zrobiła inicjatywę i ma większe jaja od was, bo się nie kryje z wiarą. Takie jest moje zdanie.
Bełkoty, jak macie mózg po szympansie to dla was wszystko, co nie zgadza się z waszą ideą jest żałosne, małpy, bo uczony człowiek nie wojuje z przekonaniami dzieląc świat na debili i jaśnie oświeconych ludzi. W dodatku niewychowane małpy, bo dla mnie to nie musisz mieć szacunku do nikogo, szacunek się zdobywa a nie dostaje jak sociał, ale kulturę osobistą wypada mieć. Autor tego tematu nie ma kultury w wypowiedzi, gówno mnie obchodzi jego stosunek do religii, może wierzyć że inni się mylą jak twierdzi że tak jest dobrze dla niego.
Dlatego tak żal mi 3/4 ludzi z sadola - jebią po sobie walcząc o ochłapy uznania, łaknąc statusu guru internetowego, który choć raz w życiu miał rację. Bo moja racja jest mojsza niż twojsza. Bełkotliwi ekstremiści, albo lewo albo prawo, a potem chuj was wszystkich strzelił.
A ja siedzę, patrze się i się śmieje, że wam się obalenia rządu zachciewa, ludziom którzy nawet nie umieją współpracować ze sobą, bo komuś się nie podobają życiowe decyzje innych ludzi.
Tak samo jak nie zbieranie znaczków to hobby. Znajdź JAKĄKOLWIEK definicję słowa "religia", a potem znajdź którykolwiek z jej aspektów w nie wierzeniu w coś. Powodzenia.Wasz ateizm to też religia,
Zgodzę się. Teraz powiedz to samo księdzu podczas mszy, kiedy będzie "edukował" bydełko o homoseksualistach, ateistach, antykoncepcji... Chyba już łapiesz o co mi chodzi. No chyba że wolisz być dalej dwulicową bigotką (bigotA?).Bełkoty, jak macie mózg po szympansie to dla was wszystko, co nie zgadza się z waszą ideą jest żałosne, małpy, bo uczony człowiek nie wojuje z przekonaniami dzieląc świat na debili i jaśnie oświeconych ludzi.
Dokładnie. Na brak szacunku również trzeba sobie zasłużyć. Dlatego nie darzę nim szerzących w krajach w Afryce HIV, ukrywających pedofili i nie tylko nadętych osobników w czarnych sukienkach.W dodatku niewychowane małpy, bo dla mnie to nie musisz mieć szacunku do nikogo, szacunek się zdobywa a nie dostaje jak sociał,
Tu się w zupełności zgadzam. I tym optymistycznym akcentem kończę tą rozmowę.Każdy ma prawo wierzyć w co chce, w Potwory Spaghetti, jednorożce, Jezusa, Cuda Tuska - możesz też się nie zgadzać. Ale po co pluć na siebie jadem z tego powodu? Co, myślicie, że jak zjebiecie kogoś za jego wybory życiowe pozując się na oświeconych ludzi to coś to zmieni, będziecie fajniejsi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów