📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dla tych których to kurewsko interesuje, rzecz się dzieje pod akademikiem w Bydgoszczy, a główny bohater o dziwo nie był ani naćpany ani pijany lecz i tak dostał ileś tam tysięcy grzywny za obrazę policjanta na służbie
Ratunku! Jebany pedofil! Dusi mnie! Lubi dzieci!
Koleś jakie show zrobił ludzi na widowni w chuj.
Koleś jakie show zrobił ludzi na widowni w chuj.
Jak to ile dostał, 3 lata kutas w dupe w pokoiku 4x4
@mrlewy96 W Bydgoszczy takich śmieci jest od zajebania, dlatego psy też się o byle gówno przypierdalają. Powinni mu paralizatorem po ryju przejechać i by przynajmniej mordę zamknął. Albo chociaż w ryj knebel.
A to że nie był naćpany i pijany, tym bardziej pokazuje, że jest frajerem
Fumar napisał/a:
Widzę że kolega nie rozumie słowa frajer. Powiedz to takiemu idiocie prosto w twarz, nie powiesz? Do przewidzenia to było, tutaj możesz używać jakiego chcesz słowa bez konsekwencji!
brawa dla tego Pana
Jebać system.
Co do gościa to mogli by go spałować a nie przy ziemi trzymać i pozwalać na tak bezczelne zachowanie. Paniusia jest najlepsza ! Super partia kurwo !
Oszczam cie haha
Stawiam że trawi na 48 na dołek
dawniej dostałby pałą po łbie 2 razy i by nie darł ryja,a dzisiaj show na całe osiedle, kurwa co za czasy !
Kurwa... Nie rozumiem tego... Narzekacie, że ktoś tam nosi koszulki JP, a jak Policja przejeżdża to spierdala i karzecie mu zrobić coś więcej. Teraz koleś robi to Wasze "coś więcej" to jedziecie mu, że kretyn, debil, naćpany albo najebany. No kurwa ludzie, co Was pojebało ?
Fumar napisał/a:
@mrlewy96 W Bydgoszczy takich śmieci jest od zajebania, dlatego psy też się o byle gówno przypierdalają.
No niestety, jest ich rzeczywiście od zajebania. Niestety psy potrafią interweniować jak mają do czynienia z takim obezwładnionym już albo np. z 200-latkiem wyprowadzającym psa bez smyczy, ale jak stoi pod klatką grupa 10 drących japy i prujących się do wszystkich dresiarzy to taki patrol nawet nie raczy zwrócić im uwagi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów