📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maderfakermen napisał/a:
kurwa. propagandzistą to jesteś lepszym od pedałenów. bo nawet na ich zjebanej stronie nie wspomnieli, żeby ktoś tam żłopał gorzałę przed robotą...
A taka agresja tego robola, to z czego wynikała? Przecież jakby tylko siedział, to miałby w dupie, że go nagrywają, bo i tak bez pozwolenia nie mogą publikować wizerunku osoby.
TVN to dzieło Szatana !!!
500 piw? lewaki się zebrały z tefałenów i założyły konto na sadolu żeby postawić piwo i udowodnić jak to rzekomo tefałeny są fajne? Jebać TVN, nie pamiętacie już jak kłamali na temat górników co do nich niemiecka POlicja w polskich mundurach strzelała z shotgunów?
tranzystor napisał/a:
A taka agresja tego robola, to z czego wynikała? Przecież jakby tylko siedział, to miałby w dupie, że go nagrywają, bo i tak bez pozwolenia nie mogą publikować wizerunku osoby.
Miałby w dupie. Otóż nie miał. Siedzisz sobie w lesie a jakaś kurwa z partyzanta cię nagrywa. Powód, myślę wystarczający. Podeszli bliżej, zobaczyli logo pedałenu i się skończyło dziennikarstwo.
Do wszystkich którzy twierdzą, że wieśniaki z lasu byli pijani: NIE BYLI. Jest drugi art. na stronie pedałenu z ciągiem dalszym i nadal nikt nie wspomniał o alkoholu. Co przy wysysanych z dupy sensacjach przez tę chujową stację byłoby nienormalne, żeby się nie zaczęli tym podniecać... W zamian pokazali jakiegoś frajrzyne adwokacine stylizowanego na hipstera, który robi z nich przestępców i trzema latami za kratami straszy ciota jebana...
Mówisz " robol ", gdyby nie ten robol to byś nie miał po czym jeździć, ew. pisałbyś kamieniem po drugim kamieniu, bo nie miałbyś papieru ani długopisu...
Skowu napisał/a:
Mówisz " robol ", gdyby nie ten robol to byś nie miał po czym jeździć, ew. pisałbyś kamieniem po drugim kamieniu, bo nie miałbyś papieru ani długopisu...
Tylko się kurwa nie zesraj.
Z jednej strony najebany patus, z drugiej strony TVN. Ciężki wybór - komu kibicować
I teraz dylemat, po stronie TVN że buraka podirytowali czy po stronie buraka że jebał TVN
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów