Podobno skopio1 usuwa materiały za błędy gramatyczne w zdaniu
Nieprawda!
Do materiałów nic nie mam - o ile nie są wyjątkowo debilne.
Heh, pienkne to. Mam nadzieję, że tępy cymbał zwrócił kasę gospodarzowi za bramę. Ciekawe, czy gość ma wciąż depresję po tym zdarzeniu, czy dawno zapomniał i bolcuje kolejną świnię...
Widzę że mamusia sie jeszcze nie pochwaliła że będziesz miał nowego tatusia
Zostaw polonistę,
Potwierdzasz moją tezę, że przygłupy, gdy im ciśnienie rośnie z powodu, że nie opanowali języka polskiego, każdego, kto dba o język polski, nazywają polonistą.
Taką traumę masz ze szkół?
Zamiast móc marszczyć freda, to musiałeś odrabiać lekcje, a nawet, o, zgrozo, wypracowania pisać?
I chodzisz dumny z tego, że nie potrafisz pisać po polsku?
Tacy jak ty wiele razy z pochodniami i widłami chodzili mordować kogoś, kto np. miał okulary, BO TO ZBOCZENIEC JAKIŚ, CZYTAĆ UMI (!)
Jesteś dumny z głupoty?
Przecież to bez sensu.
;>
Potwierdzasz moją tezę, że przygłupy, gdy im ciśnienie rośnie z powodu, że nie opanowali języka polskiego, każdego, kto dba o język polski, nazywają polonistą.
Zamiast móc marszczyć freda, to musiałeś odrabiać lekcje, a nawet, o, zgrozo, wypracowania pisać?
Tacy jak ty wiele razy z pochodniami i widłami chodzili mordować kogoś, kto np. miał okulary, BO TO ZBOCZENIEC JAKIŚ, CZYTAĆ UMI (!)
Jesteś dumny z głupoty?
Przecież to bez sensu.
;>
Albo lecisz na srogich pigułach,albo źle ci licencjat z polonistyki wszedł.
Jesteś dumny z głupoty?
Przecież to bez sensu.
;>
Dokonaj interpretacji poniższego krótkiego utworu literackiego. Czy to proza czy poezja? Do jakiego gatunku zaliczyłbyś ten utwór? Jak uważasz, kim jest podmiot liryczny? Swoje odpowiedzi uzasadnij.
"Nie bede cie o to sądził
Ześ mi babe łopoządził
Jeno się mi w łocach zmieni
Za to ześ mi nasroł w sieni!
Tańcowała mysa z mysą
Jedna miała dupe łysą
Druga jej si' dziwowała
Taki dupy nie widziała
W Zakopanem na Giewoncie
Bace strzelił piorun w prącie
Hej ty baco pierdolony,
Cegóś nie był uziemniony,
cegóś nie był uziemniony?"
Jesteś dumny z głupoty?
Przecież to bez sensu.
;>
SkoPio1, nie gniewaj się, ale posługujesz się sztywnym i sztucznym językiem polskim, robisz kardynalne błędy językowe i często zastanawiam się nad sensem Twoich wypowiedzi. Owszem, gramatycznie ok, ale stylistycznie chujowo. Bez urazy
W Zakopanem na Giewoncie
Bace strzelił piorun w prącie
Jest jeszcze inna wersja:
W Zakopanem na Giewoncie
łypnął bacę piorun w prącie
Niech kto wierzy, czy nie wierzy
prącie stoi, baca leży
prącie stoi, baca leży.
albo
Niech kto wierzy, czy nie wierzy
baca stoi, prącie leży itd.
Na sadolu nic nie ma, wszystko pousuwane, tylko na necie można znaleźć jakieś zdjęcia. Rzecz działa się na rajdzie Śląska 2021
Ale bym się wkurwił, jakby mi ktoś tak ogrodzenie rozjebał.
SkoPio1, nie gniewaj się, ale posługujesz się sztywnym i sztucznym językiem polskim, robisz kardynalne błędy językowe i często zastanawiam się nad sensem Twoich wypowiedzi. Owszem, gramatycznie ok, ale stylistycznie chujowo.
Nie to, żebym gościa chciał bronić - zaglądam tu od wielkiego dzwonu i większości użytkowników nie kojarzę - ale tak z ciekawości: mógłbyś wskazać te "kardynalne błędy językowe" w jego poście, który w ten sposób skomentowałeś?
darek1234 napisał/a:
SkoPio1, nie gniewaj się, ale posługujesz się sztywnym i sztucznym językiem polskim, robisz kardynalne błędy językowe i często zastanawiam się nad sensem Twoich wypowiedzi. Owszem, gramatycznie ok, ale stylistycznie chujowo.
Nie to, żebym gościa chciał bronić - zaglądam tu od wielkiego dzwonu i większości użytkowników nie kojarzę - ale tak z ciekawości: mógłbyś wskazać te "kardynalne błędy językowe" w jego poście, który w ten sposób skomentowałeś?
serio trzeba ci to wskazać palcem??
"z powodu, że"- pińcetplusy z Bytomia poprawniej sklecają wnioski do PUP.
" a nawet, o, zgrozo, "- mógł jeszcze co sylabę te przecinki wstawić. xD
daj spokój, silenie się na polonistę, przez piwniczaka z sadola.
to już Paliwoda z wykopu jest bardziej ogarnięty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów