Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
od kiedy policja w US chodzi z rewolwerami ?
W USA masz wykaz broni z którą możesz pełnić służbę i może to jest jego prywatny rewolwer.
W USA masz wykaz broni z którą możesz pełnić służbę i może to jest jego prywatny rewolwer.
Koleś wygląda raczej na ochroniarza. Nie jest obwieszony sprzętem. Nie widać elementów radia, odznaki, pałki. No, ale mogę się mylić.
W USA działa 20 tys. formacji policyjnych - każdy stan, miasto czy miasteczko ma własną policję. Policjanci sami kupują broń, a do wyboru mają rewolwery i pistolety typu Colt, Smith&Wesson, Ruger, Beretta, SigSauer i Glock.
To ochroniarz. Tu macie artykuł.
latimes.com/local/lanow/la-me-ln-gardena-robbery-video-20180118-story.html
Co na to rasiści?
U nas wszystko dobrze.
Zacytuję klasyka: "Wszystko jest dobrze, dobrze robią, jest git"
Od dzikiego zachodu idioto.
Dla mnie ten ogromny czarnuch jest biały
nie będę komentował ,dodam tylko twoje zdj..
To ochroniarz. Tu macie artykuł.
Wiem, widać. Odpowiedziałem tylko na pytanie, hal napisał w tytule, że policjant (później edytował).
Nie ważne jaka broń ważne, że działa.
W USA działa 20 tys. formacji policyjnych - każdy stan, miasto czy miasteczko ma własną policję. Policjanci sami kupują broń, a do wyboru mają rewolwery i pistolety typu Colt, Smith&Wesson, Ruger, Beretta, SigSauer i Glock.
chuj mnie to obchodzi
warto też wspomnieć, że większość z tych co dalej latają z rewolwerami tłumaczy to faktem, że w rewolwerze po prostu nie ma co się zaciąć.
Co prawda w takich Glockach zacięcia to i tak rzadkość, znam ludzi co mówią że może 1 na 1000 strzałów, znam takich co nigdy się im Glock nie zaciął ale pewni ludzie mają swoje poglądy i tyle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów