byłem nie dawno na wycieczce w Paryżu, mieście z którego Europa może być dumna, ma wspaniałą i bogatą historie, mieszkało tam tysiące wspaniałych białych ludzi jak np Napoleon, Chopin, Maria Skłodowska-Curie, wszystkie budynki, cała architektura i wielkie miasto upamiętniają historie wielkich ludzi z pasją, z wizją, na każdym kroku można było podziwiać piękno tego miasta. Właśnie można BYŁO, bo na każdym kroku czycha na turystów banda mużynów i ciapatych, nierobów siedzących na socjalach, drobnych handlarzy, złodziei i oszustów, którzy nagabują przechodniów by wyciągnąć od nich kase. Wszedzie, dosłownie wszędzie czarni i brązowi, jeśli udało mi się zauważyć białego (nie turyste, tego łątwo poznać bo ma aparat fotograficzny) to był to starszy człowiek. białych paryżanów których spodkałem w ciągu dnia mogłem policzyć na palcach jednej ręki.
To biali ludzie stworzyli to pięknę miasto i to białych ludzi dziedzictwo, a teraz... A teraz zobaczyłem jak mużyn szcza na to dziedzictwo (dosłownie), bo jego pierdoli co sie tam działo i czy to miejsce ma przeszłość/przyszłość czy nie, dla niego jest ważne zapchać żołądek i poruchać, czyli priorytety prosto z Nigerii czy Maroko.
A w tv lewackie ścierwo pierdoli jak to wspaniale że UE jest taka tolerancyjna, tak tolerancyjna że dostała nobla!!! (Obama też dostał pokojową nagrode nobla za wojne w Iraku)
Obudzcie sie ludzie, musimy zrobić wszystko żeby ten los nie spotkał naszej Polski, naszej Ojczyzny,
bo z tego co widze, jedyne co nas narazie ratuje przed podzieleniem losu zachodnich państw to słaby socjal...