Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Myślałem ze nie da się być bardziej popierdolonym a tu widzę ze jakiś pedał czy chuj wie co chce wyzwalać muslimów. Niech jedzie tam w tym stroju i pokaże wsparcie ciekawe czy muzlimy mu przybija 5-tke
Ależ oczywiście, że przybiją mu piątkę, i to nie jedną....do krzyża.
Każdy myślący.
Wygłupy w Żydowie to tylko rozgrzewka i rozpoznanie kto jest z kim.
Żółta rasa napuszcza na siebie dwa obozy i czeka na wynik, który będzie dla nich obojętny, bo zwycięzca będzie tak osłabiony, że nakryją go czapką. Wtedy wchodzą Chiny i zostają hegemonem ludzkości.
Ale mnie przestraszyłeś, aż się posrałem. Ostatni raz tak się bałem jak ruskie odpalali atomówki i rozpoczynali trzecią wojnę światową.
może jest palestyńczykiem, a to akt patrotyzmu...? rozumiem że jak jestem gejem w Polsce to już nie mogę być patriotą i walczyć o wyzwolenie spod rządów pisiorskich by lepiej mi się w tym kraju żyło? tak by wynikało z twojej kapuścianej logiki....albo inaczej, jesteś żydem i dlatego tak pierdolisz...wobec tego jesteś też lewakiem, bo przecież każdy polak=katolik=antysemita, a ty żydów bronisz??
Czyli mamy tu i pedała, i lewaka - piękna sadolowa menażeria.
I dlatego nie ma dla nas ratunku. Wariaci na ulicach, pedały oklaskiwane, bo bronią Hamasu.
To jeszcze nic. Narodowcy i naziole bronią Hamasu ramię w ramię z pedałami i lewakami. Mogliby się z nimi objąć i pocałować, taka zgoda teraz panuje pomiędzy skrajną lewicą i prawicą. To dopiero jajca!
Myślałem ze nie da się być bardziej popierdolonym a tu widzę ze jakiś pedał czy chuj wie co chce wyzwalać muslimów. Niech jedzie tam w tym stroju i pokaże wsparcie ciekawe czy muzlimy mu przybija 5-tke
Pewnie, że przybije…piątkę ołowiu w łeb
może jest palestyńczykiem, a to akt patrotyzmu...? rozumiem że jak jestem gejem w Polsce to już nie mogę być patriotą i walczyć o wyzwolenie spod rządów pisiorskich by lepiej mi się w tym kraju żyło? tak by wynikało z twojej kapuścianej logiki....albo inaczej, jesteś żydem i dlatego tak pierdolisz...wobec tego jesteś też lewakiem, bo przecież każdy polak=katolik=antysemita, a ty żydów bronisz??
Ja ciebie rozumiem, tzn. wiem dlaczego ta scena wydaje ci się normalna. Istotą schizofrenii jest to, że człowiek nie jest jej świadomy.
Widziałem w Polsce wywieszone w oknach tęczowe flagi stylizowane na flagi Palestyny także daleko nie trzeba szukać. Aktywiści LGBT pokazujący w taki sposób poparcie dla palestyńczyków chyba nie zdają sobie sprawy z tego, że za zrobienie czegoś takiego w kraju arabskim już kolejnego dnia byliby zrzucani ku uciesze tłumu z 5 piętrowego budynku...
Zmień lekarza bo robi cię w huja. Jak ci tak szkoda ciapatych to jedź do nich i okaz im wsparcie. A jak jesteś ten od LGBT to oni zaoferują ci skok na bungee ale bez liny w podzięce.
-No stary piątka. A teraz już leć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów