Jako że trwają mistrzostwa świata w piłce ręcznej, można sobie przypomnieć jeden z najbardziej dramatycznych meczów naszej reprezentacji z wybitnym komentarzem. Polska-Norwegia 2009. Pamiętna akcja od 1:30.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@kubo - to nie Zimoch
@neonufka, siwers3
On tylko zaznaczył, że materiał z Zimochem jest równie dobry jak to, co wstawił. Nawias, wtrącenie.
On tylko zaznaczył, że materiał z Zimochem jest równie dobry jak to, co wstawił. Nawias, wtrącenie.
Cytat:
Akurat takie wpadki mają swój urok
Co według Ciebie jest wpadką? Płacz wzruszonego zwycięstwem w ostatnich sekundach komentatora?
Kurwa mać ,dzisiaj przegraliśmy ze Słowacją z różnicą jednego punktu.Sędzia był stronniczy ,działał na korzyść słowaków i gdyby nie to wygralibyśmy .
@up Bosz.... Ze Słowenią! Jak już masz hejtować sędziów czy cokolwiek to sprawdź najpierw informacje.
Naziolek napisał/a:
Beznadziejny. Oglądasz sobie mecz i przeżywasz te emocje, a jakiś debil drze mordę tak, że tracisz cały nastrój. Podziwiam gości, którzy potrafią pięknie mówić z emocjami bez wydzierania się, tzn podziwiam inteligentnych komentatorów - Szaranowicza, Szpakowskiego etc. [tak wiem, wiele wpadek, ale nie przeszkadzali mi nigdy w oglądaniu wydarzeń sportowych].
Boisz się, ze Cię obudzi? Czy Twoim zdaniem inteligencja musi iść w parze z opanowaniem emocji? Jezeli tak, to jesteś w błędzie. Murzyn może być inteligentny ale przeważnie jego zachowanie budzi kontrowersje. Jak przeżywam prawdziwe sportowe emocje to wydzieram morde razem z komentatorem i inteligencja nie ma tu nic do rzeczy. Orgazm też kontrolujesz jak jesteś inteligentny? Przecież to nie przystoi jęczeć kwiatu polskiej inteligencji...
@SadystycznyRoman, czytaj ze zrozumieniem proszę, mój post dotyczył posta przede mną, który wspomniał o wpadkach komentatorskich (np. "Obrońca krąży jak elektron wokół jądra Zbyszka Bońka." , albo : "Sytuacja zmieniła się diametralne o 360 stopni" - może nie dokładnie,ale sens zachowany) . Ja pierdole jak ja kocham tłumaczyć wszystko łopatologicznie...
postanowiłem, że zachowam bilans danych piw=0 ale kurwa no nie moge świetny komentarz
Haha, tak samo wtedy zareagowałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów