📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widać obiekty zainteresowań sadoli. Widzę to n-ty raz w necie, ale dopiero dzięki opisowi zrozumiałem, że chodzi o koński zwis. Cóż, każdy się przygląda temu co go interesuje
baronturbina napisał/a:
Zrobiłeś składkę na sadola? Jak nie to odejdź i przepadnij na wieki.
Koń ma fiuta racja. Zazdrościsz?
Kurwa już się zaczyna, najpierw debile się srają że uu oo nic nie wrzucasz swojego to po chuj komentujesz cudze, a teraz czy zrobiłeś zrzutkę, ja pierdole. W ogóle kurwa zróbcie premium, możliwość oglądania i komentowania tylko za pieniądze.
Idź pan w chuj.
Olashenco napisał/a:
Kurwa już się zaczyna, najpierw debile się srają że uu oo nic nie wrzucasz swojego to po chuj komentujesz cudze, a teraz czy zrobiłeś zrzutkę, ja pierdole. W ogóle kurwa zróbcie premium, możliwość oglądania i komentowania tylko za pieniądze.
Idź pan w chuj.
Tak
baronturbina napisał/a:
Zrobiłeś składkę na sadola? Jak nie to odejdź i przepadnij na wieki.
Koń ma fiuta racja. Zazdrościsz?
Weź się nie zesraj cycu. Jestem tak długo na Sadolu, że z obejrzanych tu przeze mnie reklam zarobili w chuj więcej niż twoje śmieszne 100 złotych do podtarcia dupy.
Kaszakisza napisał/a:
Weź się nie zesraj cycu. Jestem tak długo na Sadolu, że z obejrzanych tu przeze mnie reklam zarobili w chuj więcej niż twoje śmieszne 100 złotych do podtarcia dupy.
Na 100 to dniówkę w kebabie jebiesz po 8h. Szanuj pieniądze bo kiedyś rodziców braknie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów