📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
5:07 strażak zaczyna gasić sam siebie?
Fajne autka? Błagam.... poszukajcie na YT 'worthersee' chociażby z tego roku to zobaczycie co to znaczy 'fajne autko'.
heheh no to powiem ze furki przednie dla rolników jedynie na wyrywki coś ciekawego jakiś civ albo raz mi mrugło audi quattro to tez pokazane tak ze pytka mieknie , ale w sumie jesli to był zlot dla właścicieli aut w tak zwanym regionalnym tuningu to powinien to Drozda komentować , sory ale to nie jest coś miłego dla oka
zelek19 napisał/a:
Fajne autka? Błagam.... poszukajcie na YT 'worthersee' chociażby z tego roku to zobaczycie co to znaczy 'fajne autko'.
pokaz swoje autko, szkopie.
Nie wiem czy kogos to zainteresuje ale wrzuce wam jeszcze filmik ze zlotu vaga na podlasiu w maju 2012
vimeo.com/43358715
niestety nie moglem wkleic jako film
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów