18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
You can Dance 5 odc 3
k................3 • 2010-03-18, 16:41
Mistrzowie parkietu

Mnie osobiście rozwalił komentarz na sam koniec.
Miłego oglądania
Zgłoś
xpaproszekx 2010-03-18, 22:49 1
wstyd mi za ludzką nację jak widzę takie coś
Zgłoś
T................o 2010-03-18, 22:49 1
mój taniec rozwiną się na dyskotece w brawo NIE ale szybko sie zwiną po wystepie w YOU CAN DENCE nie a potem poznałem igora całkę nie i tydzień potem pobraliśmy się w manieczkach nie
Zgłoś
B................q 2010-03-18, 22:59 1
Morał z tego taki, że nie tylko E^x potrafi zawstydzić całkę
Zgłoś
cysiox 2010-03-18, 23:09
Ja tej chujowizny nie oglądam i nawet nie wiem o co chodzi. Żadne Dance czy jakieś inne ciulstwa, wolę trójki posłuchać niż wpierdalać tą papkę tefałenowską, którą wam kurwa cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...
Zgłoś
Bobslej 2010-03-18, 23:52
"Naprawdę..?" ;D
I dobra dumka na parę tygodni: co było nie tak.. przecież dałem z siebie 110% i do tego te 3 palce na twarz... może trzeba było pokazać 4..
Chyba, to ja zacznę oglądać te Ti Vi szołs ;P
Zgłoś
Matuch90 2010-03-19, 1:12 1
Ludzie na prawdę są kurwa ułomni.
Zgłoś
j................n 2010-03-19, 8:28
Iść do takiego programu nie umiejąc tańczyć i wypowiadać się. Trochę samokrytyki przydałoby się
Zgłoś
W................a 2010-03-19, 8:44
cysiox napisał/a:

wolę trójki posłuchać niż wpierdalać tą papkę tefałenowską, którą wam kurwa cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...

Hamuj, synek, hamuj...
Zgłoś
P................2 2010-03-19, 9:56 1
tak ludzie sa ulomni. styknie poczytac komentarze do zamieszczonych tresci. niekiedy nawet po filmie o przyjaznoi tocza sie losy wrzechswiata w komentarzach...

cysiox moze twoj sasiad nie lubi twojej zjebanej mordy ogladac ? nie musisz sie wulgarnie przedstawiac zeby podkreslic niewiadomo co
Zgłoś
cysiox 2010-03-19, 13:14
No sorry nie chciałem was urazić, ale kto normalny to ogląda?
Zgłoś
m................l 2010-03-19, 14:13
Zna ktoś tytuł 2giej piosenki ? ;D
Zgłoś
Kadi 2010-04-16, 23:02
cysiox napisał/a:

a tej chujowizny nie oglądam i nawet nie wiem o co chodzi. Żadne Dance czy jakieś inne ciulstwa, wolę trójki posłuchać niż wpierdalać tą papkę tefałenowską, którą wam kurwa cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...

No sorry nie chciałem was urazić, ale kto normalny to ogląda?

Nikt tego nie ogląda => jak pojawi się jakiś ułom to nikt tego nie zobaczy na tvn => wybiera się największych rozkurwiaczy parkietu z tego gównianego programu żeby nie przeszli koło nas niezauważeni i nie pozbawili nas przyjemności kontemplowania ich zjebstwa.
Zgłoś
Endriu 2010-05-08, 19:16
Znów te pierdolone pedały ?
Zgłoś
h................u 2010-05-08, 19:47
Jaki program tacy tancerze!
Zgłoś
edge 2011-06-12, 13:51
czarrnyy napisał/a:

kto zna tytuł piosenki z pierwszego zioma

m3n74l napisał/a:

Zna ktoś tytuł 2giej piosenki ? ;D

Wstyd się pytać nawet o tytuł tego gówna.

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem kurwa fest!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów