📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wstyd mi za ludzką nację jak widzę takie coś
mój taniec rozwiną się na dyskotece w brawo NIE ale szybko sie zwiną po wystepie w YOU CAN DENCE nie a potem poznałem igora całkę nie i tydzień potem pobraliśmy się w manieczkach nie
Morał z tego taki, że nie tylko E^x potrafi zawstydzić całkę
Ja tej chujowizny nie oglądam i nawet nie wiem o co chodzi. Żadne Dance czy jakieś inne ciulstwa, wolę trójki posłuchać niż wpierdalać tą papkę tefałenowską, którą wam kurwa cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...
"Naprawdę..?" ;D
I dobra dumka na parę tygodni: co było nie tak.. przecież dałem z siebie 110% i do tego te 3 palce na twarz... może trzeba było pokazać 4..
Chyba, to ja zacznę oglądać te Ti Vi szołs ;P
I dobra dumka na parę tygodni: co było nie tak.. przecież dałem z siebie 110% i do tego te 3 palce na twarz... może trzeba było pokazać 4..
Chyba, to ja zacznę oglądać te Ti Vi szołs ;P
Iść do takiego programu nie umiejąc tańczyć i wypowiadać się. Trochę samokrytyki przydałoby się
cysiox napisał/a:
wolę trójki posłuchać niż wpierdalać tą papkę tefałenowską, którą wam kurwa cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...
Hamuj, synek, hamuj...
tak ludzie sa ulomni. styknie poczytac komentarze do zamieszczonych tresci. niekiedy nawet po filmie o przyjaznoi tocza sie losy wrzechswiata w komentarzach...
cysiox moze twoj sasiad nie lubi twojej zjebanej mordy ogladac ? nie musisz sie wulgarnie przedstawiac zeby podkreslic niewiadomo co
cysiox moze twoj sasiad nie lubi twojej zjebanej mordy ogladac ? nie musisz sie wulgarnie przedstawiac zeby podkreslic niewiadomo co
Zna ktoś tytuł 2giej piosenki ? ;D
cysiox napisał/a:
a tej chujowizny nie oglądam i nawet nie wiem o co chodzi. Żadne Dance czy jakieś inne ciulstwa, wolę trójki posłuchać niż wpierdalać tą papkę tefałenowską, którą wam kurwa cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...
No sorry nie chciałem was urazić, ale kto normalny to ogląda?
Nikt tego nie ogląda => jak pojawi się jakiś ułom to nikt tego nie zobaczy na tvn => wybiera się największych rozkurwiaczy parkietu z tego gównianego programu żeby nie przeszli koło nas niezauważeni i nie pozbawili nas przyjemności kontemplowania ich zjebstwa.
Jaki program tacy tancerze!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów