📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i jeszcze spocona.. mniami ;*
Kurwa, a właśnie chciałem zjeść śniadanie... Dekorator - ty chuju!
gwarant, że grycan już szuka prywatnych zabójców, żeby to gówno usunąć z planety.
muniek1209 napisał/a:
Ojciec całe życie zapierdalał żeby markę rozpromować. a dwie pojebane córeczki zepsują cały prestiż, bo mają gwiazdorskie "widzimisię". Współczuję temu Grycanowi. I strat w firmie i wstydu, którego musi się najeść.
Dokładnie, to dziadek tych dwóch założył firmę. Teraz na pewno jest dumny z obu wnusi. Ja już nie kupię lodów firmy 'Grycan' bo mi się kojarzą z otyłością.
kurwa kto to jest ?
widzę te zdjęcie jest popularne na internecie od jakiegoś czasu
widzę te zdjęcie jest popularne na internecie od jakiegoś czasu
Patrzac na nia, ten obrazek juz mnie tak nie dziwi...
weźcie kurwa nie promujcie tego grubego ścierwa, specjalnie nie oglądam tv i nie czytam gazet i uważam na jakie strony wchodzę a tu bach wieloryb-celebryta
Tłuszcz jej twarz zalewa. Jeszcze trochę i nie będzie widziała na oczy.
Trzeba wyczekac moment jak się przewróci i będzie bezbronne. Wtedy wturlamy do jakiejś rzeki i uratujemy tego wielorybka. Green Pace !
Bugini@ Ty też musisz być godnych wymiarów jak harpun w kieszeni nosisz...
Esham napisał/a:
Uwielbiam gdy dziewczyna przegryza wargę
Szczególnie jak wystają jej żółte zęby, widzę kolega wie co dobre
Ale gruba świnia ja pierdolę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów