📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Toż to dzieciak kurwa... Nie wiem co w niej widzicie. Ilu się przy tym filmie spuściło?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.Cytat:
@straatveger pomyślności 14 lutego na randce ze swoim chłopakiem
no ale nie wiem czy twój stary będzie miał czas w walentynki
a wiecie gimbusy że czasami ładne dupy to nawet na ulicy można spotkać i na real oglądnąć? jak masz tupet to możesz nawet dotknąć, albo zagadać >.<
Gdyby tylko nie śpiewała cyrlicą...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów