18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sosin84 2012-09-27, 13:08
zlizałbym Jej puder z twarzy i tusz z rzęs.
Zgłoś
zderealizowany 2012-09-27, 13:42
Toż to dzieciak kurwa... Nie wiem co w niej widzicie. Ilu się przy tym filmie spuściło?

W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.
Zgłoś
Bembols 2012-09-27, 14:19
Ruchałbym jak tusk Polske

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
s................r 2012-09-27, 15:03 1
Cytat:

@straatveger pomyślności 14 lutego na randce ze swoim chłopakiem

no ale nie wiem czy twój stary będzie miał czas w walentynki
Zgłoś
dth 2012-09-27, 15:04
śpiewa chujowo, ale niezła, więc jej powiedziałbym że pięknie..
Zgłoś
x................n 2012-09-27, 16:21
a wiecie gimbusy że czasami ładne dupy to nawet na ulicy można spotkać i na real oglądnąć? jak masz tupet to możesz nawet dotknąć, albo zagadać >.<
Zgłoś
Jaco4a 2012-09-27, 17:32
Trzepałbym jak gestapo Żyda ]
Zgłoś
Bananek 2012-09-28, 7:39
Gdyby tylko nie śpiewała cyrlicą...

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
p................y 2012-10-01, 17:18
Śpiewa może i po ukraińsku i za dużo ma tapety na twarzy, ale te jej gesty...oglądam w kółko.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów