📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to z żydów robili też mydło w płynie ?
nie chciałbym być w jej skórze gdy turasy i polacy z okolicy zobaczą co ona wrzuciła na neta
a tam, hitler był nawet spoko, oprócz mordowania Polaków
ale pasztet
mleko sugeruje białą rasę, natomiast te wszystkie hitlerowskie gadżety i motywy sugerują że chodzi wyłącznie o białą rasę
A co powiecie o różowym kocie na biurku?
Pierdolicie, a akurat Hitler z zydkami sie nie pomylil. Mogl ich wszystkich wybic.
Matura z angielskiego opisz obrazek.
Jak to co oznacza? Próba wybielania, pewnie jest to Niemka. Którą oburza, że rząd Niemiec sztucznie wybiela swoją historię. Gdzie wina spada na wyimaginowanych najeźdźców z kosmosu zwanych "Nazistami" z planety "Nazi". I że to nie byli Niemcy.
gowno jest za mocne nawet na sadisitika, nie moge na to patrzec, straszny ma ten ryj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów