📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nanab napisał/a:
To pierwsze to jkieś kulki analne?
Taaak.... ale bardzo głośne i po czasie wkurwiające XD
Takeru19 napisał/a:
Eh dzięki za przypomnienie i miłe wspomnienia ale w sumie jest jako tako nagroda za stratę tamtego w miejsce nowego gdzie wtedy tego się nie dostrzegało a mam na myśli
Kurwa albo te metalowe tazosy.
Do dziś mam we łbie ten dźwięk odbijania, aż hole huczały od tego a potem zakazali w większości szkołach bo było:
Pamieta ktos taki tygodnik jak Easy Pc? byl on o kompach itp:) bedac malym zawsze marzylem o sprzecie jaki tam opisywano:D
soadfan napisał/a:
FLAJING GLAJDERS KURWAAAA!!!!1JEDEN
Obrazek
To była genialna zabawka
Patrzcie co ja maaaam! ;>
Znalazłem na jakimś nadmorskim straganie w wakacje dwa lata temu. Jednego złożyłem od razu, ale mój kot uznał że musi smakować świetnie i samolot przestał latać... Ten czeka na specjalną okazję!
oo ładnie nie spodziewałem się takiego zainteresowania aż miło popatrzeć i poczytać komentarze dzięki
A pamiętacie jak ...
ZAwiaas napisał/a:
A to sadole pamiętajo?
miałem taki katalog!
nanab napisał/a:
To pierwsze to jkieś kulki analne?
Nie, ale potrafiło zajebiście napierdalać po łapach jak ktoś był niezaprawiony w boju.
Znajdź Walliego
Maluchy na porządku dziennym
Znajomy dzieciak kiedyś miał taką furę
Wypożyczalnie kaset wideo!
Najlepsza wyścigówka z podstawówki
Wolfenstein 3d haha
Piłkarskie nalepki, którymi się wymienialiśmy
Maluchy na porządku dziennym
Znajomy dzieciak kiedyś miał taką furę
Wypożyczalnie kaset wideo!
Najlepsza wyścigówka z podstawówki
Wolfenstein 3d haha
Piłkarskie nalepki, którymi się wymienialiśmy
A pierwsze w życiu cycki bodajże w Yattamanie na polonii jeden jak rozpierdalało pojazd tych złych?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów