Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po to żeby nie skończyć na wózku? Rozumiem że nagranie z twojego rozjechanego trupa też niedługo będziemy mogli tutaj zobaczyć? Czy tylko ja mając pierwszeństwo dalej uważam na pasach? Popatrzę się gdzie idę nawet jak mam zielone
Musisz być gwiazdą każdej imprezy z tak wysublimowanym wyczuciem ironii i poczuciem humoru.
Po to żeby nie skończyć na wózku? Rozumiem że nagranie z twojego rozjechanego trupa też niedługo będziemy mogli tutaj zobaczyć? Czy tylko ja mając pierwszeństwo dalej uważam na pasach? Popatrzę się gdzie idę nawet jak mam zielone
Mam pytanie. Jesteś trollem czy idiotą? Słyszałeś kiedyś o sarkazmie? Jeżeli nie, to już Ci tłumaczę, ograniczony człowieczku. Swoim wpisem naśmiewam się z nowelizacji przepisów o ruchu drogowym, i tylko tyle.
Nie no... mi się wydaje że cebula.
co ty mnie się to kojarzy z taką fajną reklamą z przed lat
Nie no... mi się wydaje że cebula.
Gość zapierdala fakt . Ale jebana mumia mogła się rozejrzeć przed wejściem na jezdnię , idiota spotkał się z idiotką w złym miejscu i czasie
Zapierdala? 50km/h? To ile ma jechać debilu? 10? Takich jak ty potem spotykam na drodze jak troszke sniegu leży na poboczu ale imbecyl jedzie 30 bo slisko.
Zapierdala? 50km/h? To ile ma jechać debilu? 10? Takich jak ty potem spotykam na drodze jak troszke sniegu leży na poboczu ale imbecyl jedzie 30 bo slisko.
Skoro nie wyhamował przed przejściem, to znaczy, że jechał za szybko. Niech jedzie 2 km/h jak nie ogarnia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów