📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uważam, że każda motopizda musi przynajmniej raz w życiu zedrzeć sobie skórę do kości i tak się poobijać by nie mógł usiąść na dupie przez pół roku bez stękania z bólu. Ta cenna lekcja pozwoli im nauczyć się, że droga to nie jest piaskownica, a rozpędzone auto nie będzie wiecznie tolerować ich zabaw i wygłupów. Jak ktoś jedzie autostradą doskonale może zobaczyć, że motopizdki rozpędzają się na krótkim odcinku, a tak to jadą swoje zawrotne 130-140 i blokują lewy pas, nawet jak zjadą to nie wiesz czy zjeżdżają, bo jadą pomiędzy 2 pasami. Wyprzedzasz ich licząc, że czegoś nie odjebią, a po chwili te półmózgi znowu rozpędzają się do 190-200 i wyprzedzają ciebie, po 5 minutach znowu ich doganiasz i to samo. Bardzo rzadko zdarza mi się spotykać normalnych motocyklistów, którzy wiedzą, że są użytkownikami drogi i szanują inne pojazdy. Zwykle to są po mieście albo dresiarskie kurwy, którym tatuś dał 10 kafli na jakiegoś przecinacza po 5 naprawach albo jakiś wykładowca udający harleyowca, który ma orientację przestrzenną na poziomie 0
Kurwa, ale jak subtelnie to zrobił, z gracją i elegancją. Muśnięcie idealne. Gość, szacunek...
Piękna akcja. Może motopizdeczka sobie przypomni reguły ruchu drogowego.
Widocznie nie stosował się do przyjętych obyczajów, a jak wiadomo, w zdrowym społeczeństwie obyczaje muszą być przed z góry narzyucanymi prawami.
MMM obrona puszkarzy za wszelką cenę bo ktoś ma ból dupy że motopizdeczki nie są takimi pizdeczkami i żyją jak chcą. Jak nie widzisz tutaj winy pickupa to idź do okulisty spierdolino
3 motory zajmują 3 pasy - kurwa dobrze ze go nie rozjechal a tylko jebnal - autostrada to nie pasy dla zabawy debilnych cyklistow! Autor pewnie na skuterze jezdzi
Zastanawia mnie gdzie są ci szczekacze narzekający na "motopizdy" jak się wyjedzie na miasto polatać. Zgrywanie kozaków ogranicza się do zjazdu do krawędzi pasa żeby zablokować podjazd pod światła w korku, główka w bok i palenie jana, że niby nie widzę co się dzieje za samochodem. Rozumiem, że jak się stoi w korku to jest czas żeby się zalogować na sadola i wylewać swoje żale :]
Barnellini napisał/a:
Nie zawsze jest czas i możliwość aby zostawić wyegzekwowanie sprawiedliwości służbom do tego powołanym. Niestety, bo oczywiście najlepiej jest aby stało się to w oficjalny i społecznie akceptowalny sposób. Jak tego nie rozumiesz Mroczny Żniwiarzu to jesteś pipka a nie żniwiarz.
Mógł to głupi chuj wziąć pod uwagę zanim zaczął blokować lewy pas. Inna sprawa, że nikt mu nie kazał zostawić spódniczki w domu, nawet podszytej kevlarem.
ooo Szeryf z Dzikiego Zachodu rozumiem, ze jak Ci osobowka na lewym pasie na A4 bedzie blokowala ruch to też przyjebiesz zderzakiem zeby zepchnac z drogi, bo przeciez nie bylo czasu na przekazanie sprawy odpowiednim służbom ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów