📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
sprawdziłem datę czy aby to nie był żarcik na pierwszego kwietnia, sadol wraca do formy !
Jak by kogos ciekawilo czy zyje... to przezyl.
Pierwsze slowo ktore powiedzial to "alright"
abc13.com/victim-in-facebook-live-shooting-speaks-first-word/3408912/
A pani Cassandra, ktora strzelala zostanie oskarzona za ciężkie uszkodzenie ciała (aggravated assault with reckless serious bodily injury | nie wiem czy w polskim w prawie tak sie mowi.)
Pierwsze slowo ktore powiedzial to "alright"
abc13.com/victim-in-facebook-live-shooting-speaks-first-word/3408912/
A pani Cassandra, ktora strzelala zostanie oskarzona za ciężkie uszkodzenie ciała (aggravated assault with reckless serious bodily injury | nie wiem czy w polskim w prawie tak sie mowi.)
Bankai napisał/a:
Nieumyślne spowodowanie ciężkiego uszczerbku na zdrowiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów