Też tak chce. Ma ktoś załatwić syntholenaen?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Już obrzęki sie pojawiaja niedlugo bedzie wyciskanie pryszcza..co za kurwa jebany prostak.
Ja sobie wstrzykuję syntol w siusiaka, żeby mieć powodzenie u dam.
Szkoda, że do łba nie wlał sobie syntholu.
Wy kurwa nie widzicie, że facet sobie eksperyment zrobił i ma bekę z tego? Wystarczyć popatrzeć na jego plecy, gość ewidentnie ma pojęcie o ćwiczeniach na drabince na której "zęby zjadł" i w życiu nie oddałby swojej wiedzy wierze w jakiś kurwa synthol. No po prostu zrobił sobie fajny eksperyment. Synthol mu się wchłonie i już. Ma zajebiście wyrzeźbione ciało i myślę, że tak sao jest wytrzymały i mocny.
Łatwo odróżnić powazne podejście do syntholu od zwykłej ciekawści.
Jakby ktoś się zastanawiał nad nutą, a fajna
Wy kurwa nie widzicie, że facet sobie eksperyment zrobił i ma bekę z tego? Wystarczyć popatrzeć na jego plecy, gość ewidentnie ma pojęcie o ćwiczeniach na drabince na której "zęby zjadł" i w życiu nie oddałby swojej wiedzy wierze w jakiś kurwa synthol. No po prostu zrobił sobie fajny eksperyment. Synthol mu się wchłonie i już. Ma zajebiście wyrzeźbione ciało i myślę, że tak sao jest wytrzymały i mocny.
Chłopie, co Ty w ogóle pierdolisz ?
@2up
Łap piwo za Nicka.
Łap piwo za Nicka.
Zamiast litery 'V' jego plecy wyglądają jak klepsydra.
Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
Arcturus napisał/a:
Masz w avku okładkę najlepszego albumu ArkaTiurusa [moim zdaniem]. A z nowszych to Arcturian robi swoje. Pozdrobla bla bla
chwali się czy żali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów