18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
klaszczebrwiami 2023-12-18, 8:37
mygyry napisał/a:

Dobrze, że Tusk wrócił, może znowu nagromadzony nadmiar patologii wyjedzie w pizdu.

Tusk, Czaskoski i Hujownia się wycwanili. Teraz zrobi tak, żeby patola, którą da się sterować - została tu na miejscu. A ludzie młodzi, inteligentni, ułożeni, mają wypierdalać na szparagi.
Zgłoś
Vindizel 2023-12-18, 9:19 2
ja jebie jaki napuszony odchodzi od tego typa jakby uczciwą walkę 1 na 1 z większym od siebie wygrał. A zwykłą kurwą jest co z partyzanta leje typa stojącego do niego tyłem, pluje na takich ludzi, ścierwa.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-12-18, 9:57
Cios wyprowadził profesjonalny roznosiciel arbuzów.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
POLTERGAIST 2023-12-18, 10:42 3
Mchudy97 napisał/a:

Czasy cyfryzacji to piekne czasy. Debile sami na siebie dowody nagrywaja.

Za jakieś 5 lat jak lewactwo od "mowy nienawiści" bardziej u władzy się rozsiądzie połowa sadistica pójdzie pierdzieć w pasiaki za filmy i komentarze .
Zgłoś
Heliar 2023-12-18, 11:17 1
modified1 napisał/a:

Mam taką nadzieję bo pis kupił pisiorków 500+ i emeryturami :].

Przynajmniej dali, PO sypie obietnice i tym się będzie trzeba zadowolić
Zgłoś
pazuzu 2023-12-18, 14:33 1
Heliar napisał/a:

Ja nie potrzebuje żeby coś mi dawal, grunt żeby nie zabierał za dużo, wystarczy chodzić do pracy.
Zgłoś
Ratatuj2020 2023-12-18, 14:41
Buja się jak pierdolony rezus
Zgłoś
marcin031090 2023-12-18, 15:23
viking19 napisał/a:

to może kurwa dej link, abo cuś.
sami mamy szukać chuj wie czego i skąd? xD
albo pokieruj, czgo szukać, kontekst etc.

na FB mi sie nawinął, wysil sie i poszperaj jak tak bardzo Cie to interesuje
Zgłoś
Menn1253 2023-12-18, 21:51
smc napisał/a:

7 do 12 lat z KK.
Trzeba być cymbałem, żeby to jeszcze nagrywać.

Chyba z dupy sobie ten zakres wziąłeś, nie ma takiego przestępstwa w Polsce.
Zgłoś
smc 2023-12-19, 0:21
Oczywiście, że jest. Dodatkowo przyjmij wiadomość, że idzie się id deski do deski, nie ma że na przedterminowe puszczą. Wiem co mówię, parę lat życia diabli wzięli...
Zgłoś
modified1 2023-12-19, 13:19
Heliar napisał/a:

Kocham to stwierdzenie. KRADNĄ ALE TEŻ DAJĄ xDDDD no kurwa patologia to jest jednak patologia. Dawanie pieniędzy to najgorsze kurestwo i kupno glosów patusów i emerytów. Już bym wolał żeby za to wyremontowali szkoły, postawili przedszkola itp a nie siedzą kurwy patusiarskie od 6-7 rano pod monopolem i chleją za te pieniądze śmiejąc się z Ciebie że idziesz jebać do roboty a on siedzi i kasa sama wpada xDD.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem