📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawie jak te zwierzęta z ostatnich filmików co sprute walą gdzieś na peronach czy bramach w świetle kamerki i widowni :]
AdamBrown napisał/a:
Dlatego niektórzy wolą psy niż koty? bo ja nie lubie ani jednego ani drugiego...
Po pierwsze to na filmie to nie jest pies, a po drugie jebać brezużyteczne i śmierdzące koty
Zajebał bym mu za takie coś. Powietrze w strzykawce
Chciała przebadać mięso na obiad to teraz ma
chorym napisał/a:
Po pierwsze to na filmie to nie jest pies, a po drugie jebać brezużyteczne i śmierdzące koty
Przecież to szczeniak jest
bercisko napisał/a:
Kurwa trochę wyżej i pan chińczyk zmieniłby sie w pana murzyna
zdecyduj się kolego, w pana czy murzyna
chorym napisał/a:
Kałamarnica pewnie...
danielxc717 napisał/a:
Zajebał bym mu za takie coś. Powietrze w strzykawce
Co ty chcesz od tego weterynarza? Już go wystarczająco kundel upodlił. Przesrana robota...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów