📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to jest kurwa zabójstwo z premedytacją. Swoją drogą kto normalny powierza swoje życie takiemu debilowi od trzymania kabla?
AdamBrown napisał/a:
Ktoś nam to fachowo wyjaśni co się staneło?
To się stało że nie wchodzi się na słup i nie podejmuje prac jak uprzednio nie wyłączy się zasilania na linii oraz nie zarzuci uziomów
Gienek78 napisał/a:
No nie wiem czy tak u nas nie pracują pod napięciem. Ponad 10 lat temu byłem na pogrzebie kolegi, który pracował na słupie i prąd go trzepnął, nieszczęśliwie jak poleciał na uprzęży to walnął głową w słup (trup na miejscu).
Ta praca polegała na kradzieży trakcji?
Kurwa nudzą się w robocie to sobie tańczą robota synchronicznie. Normalnie Faza.
BarmanInternetu napisał/a:
To się stało że nie wchodzi się na słup i nie podejmuje prac jak uprzednio nie wyłączy się zasilania na linii oraz nie zarzuci uziomów
Ta praca polegała na kradzieży trakcji?
Jak to mawiał kierownik: Każda robotę da się zrobić, ale niektóre tylko raz Niezłe czuby, że bez większego powodu pracują na zasilonej linii SN bez zwyżki, ze słupa i drabiny. Chyba, że ktoś zapomniał o LOTTO i jak nie mieli założonego uziemienia to załączył im zasilanie. Przy zachowaniu zasad bezpieczeństwa takie wypadki nie powinny się zdarzać. Błąd człowieka to inna sprawa.
AlbertoNihilo napisał/a:
I qrwa kiedy ludzie naucza się prawidłowo nagrywać filmy w poziomie. Ja pierdolę jak to się źle ogląda.
Jak oglądasz na ekranie monitora to faktycznie słabo, ale jak na telefonie to idealnie się dopasowuje do smartfona.
Wszyściutko było dobrze przygotowane: kaski, pomarańczowe drabiny. Ale najbardziej przydały się bosaki do odciągania porażonych prądem.
ziggy020 napisał/a:
Typ w białej koszulce oddał tych 2 sztywniaków pod tzw. U (napięcie) , bardzo często to się zdarza w fachu elektryka
jebany dałn miał położyć na to czarne obok na izolator a położył na blachę i zamknał obwud ja pierdoleeeye co za dołn
Redukcja etatu bez okresu wypowiedzenia
No cóż. Reszta zdobyła pewne doświadczenie
Janusz_k napisał/a:
Cymbały pracują pod napięciem, u nas nie do pomyślenia.
To fakt.... przecież bez flachy, nie da się pracować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów