Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za zawistny kraj kurwa...
A co szanowni idioci powiecie na debili jezdzacych w ten sposob samochodami ??
A jest ich znaaaaacznie wiecej.
Moto sie zmiescilo, ale gdyby to jechal debil autem to juz by sie nie zmiescil - a takich debili w autach widze codziennie i to nie jednego czy dwoch...
Jaki zawistny kraj? Nikt nie jest panem i władcą szos. Ja w takich sytuacjach, kiedy jakiś cwel z naprzeciwka wyprzedza i ZMUSZA mnie do zjechania na bok, zjeżdżam minimalnie żeby się z nim nie zderzyć ale żeby on miał kupę w gaciach. To, że ktoś popierdala jak idiota nie daje mu specjalnych przywilejów na drodze.
Właśnie taki zawistny kraj. Ktoś może jechać szybciej, ale "nieee, bo NIE BĘDZIE WIĘKSZYM PANEM SZOS NIŻ JA. Będzie jechał tak jak ja wolno i huj."...
Motocyklista wyprzedzał na podwójnej ciągłej więc nie da się go w żaden sposób usprawiedliwić, znaki poziome to znaki poziome i każdy się ma stosować, stworzył zagrożenie (raczej dla siebie, pokażcie mi ile jest wypadków z udziałem motocykla, gdzie ginie kierowca samochodu ).
A kierowca osobówki stworzył jeszcze większe zagrożenie jadąc taką prędkością w zabudowanym, 500zł +10 punktów by było przy konfrontacji z drogówką z takiego np. tvnturbo (bo cała reszta to łapówki przyjmuje).
Najśmieszniejsze jest to, że kierowca mówi "że to kurwa osobówki źle jeżdzą" i jednocześnie sam sobie wbija
zaraz się znajdzie jakiś mistrz prędkości co powie, że jestem pizda.. chuj z tym ale przynajmniej dożyję późnej starości.. chyba, że właśnie jakiś mistrz prędkości mnie jebnie
sam jestem motocyklistą, ale ten to już przegiął............ generalnie jestem za zapierdalaniem ale z głową a nie na drogach gdzie można przez własną głupotę zabić innych :/ rozumiem pusto jest, ale wyprzedzanie tak na styk to przegięcie
zaraz się znajdzie jakiś mistrz prędkości co powie, że jestem pizda.. chuj z tym ale przynajmniej dożyję późnej starości.. chyba, że właśnie jakiś mistrz prędkości mnie jebnie
jesteś pizda!!
A tak na poważnie to w pełni podzielam to co piszesz!!! Jak zapierdalać to na pustej drodze gdzie zabijesz się ewentualnie sam! A nie między autami narażając innych.
a w obszarze jechac ponad sto to jest cacy.
Ten na komarku do 50km/h też tam nie zejdzie uwierz mi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów