miazga w 0:16
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
🔥
UPAinska kurwa
- teraz popularne
🔥
Mój zawał serca
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten mały wygląda jak laleczka chucky
ten zjebany dubstep jeszcze nie istniał w czasach tego filmiku
Pozdrowienia dla ludzi, którzy piszą, że dubstep nie ma rytmu, naprawdę. Jestem wręcz zachwycony waszym poziomem wiedzy na temat muzyki.
Teksty w stylu "jak można słuchać tej "muzyki" w ogóle" są dużo, dużo bardziej wkurwiające, niż wszechobecna mania na tęże muzykę. Tak, dowiedziałem się o tej muzyce niedawno i tak, lubię jej posłuchać, mimo że nie jestem fanem muzyki elektronicznej. Chuj wam do tego co kto lubi i dlaczego uważa, że filmik jest warty wrzucenia. Jak wam się kurwa nie podoba to użyjcie waszego pierdolonego scrolla i oszczędźcie ludziom swoich wypocin. Nie staniecie się fajni przez to, że napiszecie jak ciężkiego pierdolonego metalu słuchacie na codzień
na co dzień*.
Wybaczcie, kliknąłem sobie "Dodaj komentarz" przed czasem : x
Teksty w stylu "jak można słuchać tej "muzyki" w ogóle" są dużo, dużo bardziej wkurwiające, niż wszechobecna mania na tęże muzykę. Tak, dowiedziałem się o tej muzyce niedawno i tak, lubię jej posłuchać, mimo że nie jestem fanem muzyki elektronicznej. Chuj wam do tego co kto lubi i dlaczego uważa, że filmik jest warty wrzucenia. Jak wam się kurwa nie podoba to użyjcie waszego pierdolonego scrolla i oszczędźcie ludziom swoich wypocin. Nie staniecie się fajni przez to, że napiszecie jak ciężkiego pierdolonego metalu słuchacie na codzień
na co dzień*.
Wybaczcie, kliknąłem sobie "Dodaj komentarz" przed czasem : x
nutka : TC - Where's My Money (Caspa Remix)
a od siebie dodam, że od niedawna na wszystkich portalach jest jakaś pokurwiona moda na dubstep, wiem jednak że szybko to minię , bo tak naprawdę to muza dla ćpunów tak samo jak trip hop
a od siebie dodam, że od niedawna na wszystkich portalach jest jakaś pokurwiona moda na dubstep, wiem jednak że szybko to minię , bo tak naprawdę to muza dla ćpunów tak samo jak trip hop
To jest kurwa muzyka ?
To jest Dubstep debile ;/
Dr.Ness napisał/a:
Tak... Terrorcore, darkcore, speedcore, splittercore.
Da sie tego sluchac bez cpania?
A co zdrowy tryb życia prowadzisz? jakoś ubstep bez mefedronu też mi sie jakoś nie widzi....
a wy sobie tam piszcie co ma rytm a co nie ma ale chętnie pokopałbym tego małego mutanta dla fun.
w oryginale było w chuj lepsze, tak samo jak z van dammem zjebany był ten filmik z dumbstepem
Dr.Ness napisał/a:
Tak... Terrorcore, darkcore, speedcore, splittercore.
Da sie tego sluchac bez cpania?
Chuj cie to boli kto czego słucha. Jak ja nie lubie tej jebanej napinki o pierdoloną muzyke, slucha sie tego co sie czuje i tyle.
Jedni lubia pierdolniecie a inni lubia jak im Gaga alejandro wyje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów