📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nadeszła fala upałów i ludzie szukają darmowego odpoczynku w chłodniach.. Kraków, Poznań, teraz wypizdów na Podkarpaciu, ciekawe kto i gdzie jutro
Chrupną bym tą kosteczkę co nóżki wystaje ajjj mniam
Kolejny niesmiertelny na pasach?
O widzę, że biegły sądowy się wypowiada.... Chuja wiesz i gówno widziałeś, więc zamknij mordę.
smc napisał/a:
Gdyby jechał 40km/h, to rowerzysta by żył.
Dlaczego w mieście jest 50? Bo wtedy pieszy ma 90% szans na przeżycie. Jeśli człowiek wbił się w klejoną szybę, to miał na blacie około 100. Przy 140 ciało ulega rozczłonkowaniu.
O widzę, że biegły sądowy się wypowiada.... Chuja wiesz i gówno widziałeś, więc zamknij mordę.
OOOO widzę więcej sadoli mamy w Nowej Sarzynie. Myślałem że tylko ja taki pierdolnięty na całą okolice
To już Podkarpacie północ. Pod Warszawą prawie
aurora napisał/a:
Zawsze jak ich mijam z prawdą swoją- dzień dobry, utwierdzam w przekonaniu.
naćpany jestes czy o chuj ci chodzi?
smc napisał/a:
Gdyby jechał 40km/h, to rowerzysta by żył.
Dlaczego w mieście jest 50? Bo wtedy pieszy ma 90% szans na przeżycie. Jeśli człowiek wbił się w klejoną szybę, to miał na blacie około 100. Przy 140 ciało ulega rozczłonkowaniu.
Jesteś jebaną, upośledzoną, kłamiącą amebą do ostrzału.
smc napisał/a:
Dlaczego w mieście jest 50? Bo wtedy pieszy ma 90% szans na przeżycie.
Zasadniczo nie masz racji. Ograniczenie do 50 km/h jest po to, aby każdy wkurwiony kierowca, mógł sobie spokojnie dobić pieszego gaśnicą i nie upaćkał przy tym ubrania przed pracą, bo inaczej musiałby zapierdalać do domu, żeby zmienić na czyste. Natomiast taki pośpiech naraża użytkowników drogi.
leonfun napisał/a:
Nowa Sarzyna?
Tak Nowa Sarzyna bo jestem z okolicy. Mówili że gość jechał ze 120, rowerzysta wymusił pierwszeństwo, ale nie zmienia faktu ze 120 w zabudowanym to mógł nie zdążyć zatrybić ze coś jedzie. Krążyły ploty ze jechał z matką za pasażera ale nie potwierdzone info.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów