18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ajeinot 2014-12-20, 13:39 4
Prze-moc napisał/a:

dupy nie urywa , co do mocy to standardowa 40stka alko na reszte softu .

ballantine's to gówno - w 100% sie zgadzam jeden z najgorszych blendów jakie wlałem do mordy.

wszystko co słodkie to damskie pojebany stereotyp ja bardzo lubie opierdolic sobie od czasu do czasu " teqile sunrise co wykrzywia mi jape " i jebie mnie ze to babskie tak jak sex on the beach . jak mam ochote opierdolić słodkie to nakurwiam słodkie a ze pracuje na barze to rzygam już tym wszystkim kolorowym dookoła jedyne na co sie połasze zawsze to dobra łycha tudzież burbon reszte szczerze pierdole.

PS: badzcie mili dla barmana to jest szansa ze wypijecie tyle za ile zapłaciliscie

sugerujesz, że wszyscy barmani to złodzieje?? skoro tak to jak to na sadolu wszyscy piszą powinni im ręce upierdalać.. Idę do baru płacę za tyle ile jest w karcie i tyle mam dostać, a nie kurwa liczyć na humorki jakiegoś zjebanego barmana..
Zgłoś
Therix 2014-12-20, 13:53 10
Jesteś pierdolonym ignoranckim pajacem aż Cię słoma z butów po dupie łaskocze. Pracuję jako barman w klubie nocnym jak widzę jakie dyrdymały tu piszecie to mi żal dupę ściska. Po pierwsze barman który nie nalewa tyle co trzeba to tak jak dać polityka do rozliczania pieniędzy w spożywczym, tego się nie robi, można ale po prostu nie. To jest zwykła kurwa nie barman. Po drugie sami jedyne co potraficie to się zbrandzlować w domu przy dobrym transferze internetowym, natomiast gościu ma wiedzę, wie co jak mieszać żeby to miało smak, kolor. Nie kupujecie drinków bo..... was nie stać. Tak na prawdę większość klientów bierze solidną setę z energetykiem żeby się najebać albo shoty wódy. Możecie hejtować gościa ale on w przeciwieństwie do was kiedy stoi za barem gdzie jest 100 różnych alkoholi wie co zrobić poza zesraniem się w majty kiedy dostaje zamówienie. Pozdro cebulaki. Oczekuje fali hejtu.

ps. najlepszy "drink" to jest bourbon bez lodu, cytryny, coli i innego chujstwa.
Zgłoś
Prze-moc 2014-12-20, 13:58
sugeruje ze jak jesteś pojebanym nie miłym klientem " myslącym " płace wymagam i teee barman polej no tu , to huj dostaniesz a nie to co chciałeś ponadto dużo barmanów kradnie i dużo właścicieli każe oszukiwać klientów lub lac nie to co wydawało by sie byc w butelce jednakże jak jesteś fajnym miłym klientem a do tego jeszcze tipujesz to barman odwdzięczy ci sie z nawiazką doleje poleje podusnie lufe w gratisie .Tak samo jest z kelnerami i innym branżami nie tylko gastronomią ale ja konkretnie o tym chcialem .
Zgłoś
Wikmndfm 2014-12-20, 14:06
Ale bardziej wkurwiającego tła to chyba nie mógł wybrać. Rozumiem, że jako barman pracuje w hałasie i jest głuchy. No ale kurwa, niech pomyśli o innych i jak ma dawać taki wkurwiający podkład, niech nie daje nic.

☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów