Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak daje dupy to jej cipa jej sprawa. Ale za oszpecenie połamałbym tym szmatom kończyny.
Masz beret zryty jak pole pod ziemniaki. Idź kurwa pilnuj własnej skarpety pod łóżkiem, a nie innym, normalnym ludziom pod kołdry zaglądasz, barani łbie. Gdybym był ojcem tej dziewczyny, to po zobaczeniu tego filmiku wszystkie te tłuste kurwy bym wystrzelał.
Zastanów się może co z Tobą nie tak skoro masz takie doświadczenia.Panna mi się puści albo mnie okłamie.
"no jeżeli się puszcza to dobrze tak kurwie."
Masz beret zryty jak pole pod ziemniaki. Idź kurwa pilnuj własnej skarpety pod łóżkiem, a nie innym, normalnym ludziom pod kołdry zaglądasz, barani łbie. Gdybym był ojcem tej dziewczyny, to po zobaczeniu tego filmiku wszystkie te tłuste kurwy bym wystrzelał.
"Jak się puszcza to dobrze kurwie". Wkurwia cię że inni ruchają a ty nie?
Jak daje dupy to jej cipa jej sprawa. Ale za oszpecenie połamałbym tym szmatom kończyny.
Zastanów się może co z Tobą nie tak skoro masz takie doświadczenia.
nastepni rycerze cnoty jak wasza dziewczynie opierdoli koledze laske to tez tak bedziecie pierdolic? chyba z "kobietami" do czynienia nie macie
@Nexures przecież to są dzieci co ruchają tylko rękę i myślą że jak w filmach . To jest bardzo dobry zwyczaj golenia na zero kurwie która się puści, popieram powrót do takich praktyk
przez takich ludzi jak oni kurwicy dostaje -.- nienawidze kurew i mam bol dupy jak ktos takie smuty pierdoli
Zawsze chciałem mieć takie koleżanki. Panna mi się puści albo mnie okłamie, to przecież nie wypada jej przyjebać (choć zasługuje) bo to wbrew godności mężczyzny. Damscy bokserzy to skończone pizdy. A tak to można nasłać koleżanki żeby jej wjebały
Pierdolisz. Nie żyjemy w XIX wieku. Równouprawnienie jest.
Zawsze chciałem mieć takie koleżanki. Panna mi się puści albo mnie okłamie, to przecież nie wypada jej przyjebać (choć zasługuje) bo to wbrew godności mężczyzny. Damscy bokserzy to skończone pizdy. A tak to można nasłać koleżanki żeby jej wjebały
Kto baby nie bije temu wątroba gnije.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów