📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole takich to bym traktował jak totemkompfbande w 41 żydów.... bo to nie są ludzie a nazywanie ich bydłem jest obrazą dla krów i byków....
Loaloa napisał/a:
Fajnie macie w tym waszym zatęchłym kurwidołku. Niby nie ma czarnych, ani "muslimów", ale cebulowa patologia nadrabia te braki z wielkim zaangażowaniem.
"Ale za co, panowie? Ałaaaaaaa..."
Dawno się tak nie uśmiałem.
ja też, ale
dzisiaj garnki będziesz chyba z uśmiechem zmywać
Jak dla mnie właśnie powstał nowy mem „Za co Panowie?”
Respektuj napisał/a:
Polska policja jest żałosna... nic nie mogą... jeszcze trochę a będą z lizakami biegać i prosić żeby ktoś się zatrzymał albo uspokoił. Gaz jedyne co mogą zrobic a takie coś może każdy... policja kurwa....
żałosne to są takie komentarze, mogą i to bardzo dużo, często wiele więcej jak w innych krajach
ocena sytuacji, czy uważasz że w tej sytuacji jak koleś nie ma nic w łapach i nie rzuca się do bicia, a policjantów jest 8 (?) powinien użyć paralizatora czy zastrzelić go od razu?
toże ktoś w nocy na ulicy jest napity musi być od raz patusem , kto nie szedł pijany ulicą, wiadomo że niebiescy czasami się nudzą i potrafią za nic się przyjebać, ale jak go grzecznie proszą że by spierdalał to po chuj się stawia
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Za co ? Za bycie najebaną/naćpaną patologia, za to !
Mam nadzieję że kiedyś cię spotka kara za bycie jebana kurwą.
Kosnik1 napisał/a:
Mam nadzieję że kiedyś cię spotka kara za bycie jebana kurwą.
O kurwa spoleczniak prawilny ma ból odbytu, pluje na ciebie darmozjadzie.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Teraz wszyscy policjanci wystraszeni, żeby się przypadkiem śmieciowi nic nie stało, jak naćpanemu patusowi Igorkowi z Wrocławia.
Ty tak śmieciu na poważnie?
AAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaaaa boli mnie jądro prawe!!!!
Pisałem to już tysiac razy kurwa ale napiszę tysiac i pierwszy. Nie raz się dostało mandat za chlanie w miejscu publicznym, ale zawsze z uśmiechem na twarzy z kulturką się rozchodziło w swoje strony. Nawet nie wiem co to jest kurwa przejaw agresywnego zachowania ze strony policjanta. A tu nagle pierdolona patola co chwile wrzuca filmiki jacy to oni nie są pokrzywdzeni. Chuja... Na pewno ktoś odpierdolił jakiś przypał a może kolejny się rzucał do policji jak wesz na gaciach to maja...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów