Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Co tak śmierdzi, co tak wali?!
- To z Trollunia przyjechali!!!"
To były czasy...
, że ten, hmm... jak to było? A wiem. Pokaż cyckiO lol, moje skrzyżowanie... Mieszkam w tym mrówkowcu na prawo na początku filmiku... Ciekawe co ja robiłem 16 września.
Moim zdaniem chciał go słusznie ukarać za zmianę pasa na ciągłej linii, to CZARNY powinien zostać uznany za winnego kolizji.
Co ty gościu pierdolisz? Zobaczył auto na skrzyżowaniu które zamierza włączyć się do tego samego kierunku,widział że ma wolne, wiec poszedł na zewnętrzny w celu zrobienia mu miejsca na wewnętrznym, żeby wszystko fajnie i płynnie szło(wiem, niby powinien od razu się tam znaleźć, ale z własnego doświadczenia, a wierzcie mi jest nie małe, wiem że dużo więcej jest wlotów od strony prawej, na drogach dwupasmowych. Przepisy owszem należy szanować, ale kurwa nie popadajmy w skrajności. Potem właśnie przez tobie podobnych, pół miasta zajebane korkami...
Co ty gościu pierdolisz? Zobaczył auto na skrzyżowaniu które zamierza włączyć się do tego samego kierunku,widział że ma wolne, wiec poszedł na zewnętrzny w celu zrobienia mu miejsca na wewnętrznym, żeby wszystko fajnie i płynnie szło(wiem, niby powinien od razu się tam znaleźć, ale z własnego doświadczenia, a wierzcie mi jest nie małe, wiem że dużo więcej jest wlotów od strony prawej, na drogach dwupasmowych. Przepisy owszem należy szanować, ale kurwa nie popadajmy w skrajności. Potem właśnie przez tobie podobnych, pół miasta zajebane korkami...
hehehehe
Znawco gdybyś się przyjrzał to byś zobaczył, że prawy pas się zaczyna. NA samym początku tego pasa jest przystanek autobusowy wyłożony kostką brukową, niestety ciągłą linia jest niefortunnie blisko końca przystanku autobusowego spowodowanego bliskością przejścia dla pieszych. Nawet instruktorzy w L-ce uczą aby dopiero za kostką brukową zmieniać pas ruchu. Więc nie pierdol że słusznie zrobił, bo ta pizda najprawdopodobniej miała już czerwone i jeszcze chciała się wjebać. Dziękuje to tyle wyładowałem swoją frustracje...Moim zdaniem chciał go słusznie ukarać za zmianę pasa na ciągłej linii, to CZARNY powinien zostać uznany za winnego kolizji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów