Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (15) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lam3rZ 2024-08-20, 19:24
i oczywiscie spierdolina sie spieszy i oby przed tira zdazyc...
Zgłoś
Kici-Kici 2024-08-20, 19:27 1
Ja bym powiesił takiego na najbliższym wiadukcie, bez sądu.
Zgłoś
pajdaq 2024-08-20, 19:48
przecież to jest stare jak twoja stara ;0
Zgłoś
Polak_mały 2024-08-20, 20:30
Film wygenerowany przez sztuczną inteligencję. Tylko motocykliści zapierdalają.
Zgłoś
MatrixMx 2024-08-20, 20:55
z obsraną dupą z lodem w gardle na fb

[ Dodano: 2024-08-20, 20:56 ]
bmw man lachociąg (będziesz miał wydatek ha ha ha pizdy bmw
Zgłoś
CzarnyLord86 2024-08-20, 22:17
Przez tę "muzykę" byłem pewnien, że to są Indie czy inny gównostan, a ty Polska. Czego wy kurwa słuchacie w tych autach? Ja pierdole.
Zgłoś
pierdylion83 2024-08-20, 22:41
CzarnyLord86 napisał/a:

Przez tę "muzykę" byłem pewnien, że to są Indie czy inny gównostan, a ty Polska. Czego wy kurwa słuchacie w tych autach? Ja pierdole.

"Młoda krew" leszczu. Sklej wary.

Zgłoś
Wadolek 2024-08-20, 23:05
Wypadek w Ostrowi mazowieckiej. . . Ze dwa lata temu
Zgłoś
Bonawojciechszarlata 2024-08-21, 0:38
Stare nagranie z przed roku, kierownik to 33letni Litwin, miał 0,5 ⁰⁰ alkoholu .Tak w celu informacyjnym...
Zgłoś
MonkOfDoom 2024-08-21, 7:53
Obejrzałem to co najmniej 10x
Zgłoś
Dualamangor 2024-08-21, 11:09
Kriski napisał/a:

Potem jak co dzień, obudziłeś się na przerwie w brudnej kantynie w jakimś Januszeksie.

Oj nie! To TY się budzisz w JEGO januszeksie.
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2024-08-21, 15:24
smc napisał/a:

Ty się śmiejesz, a u mnie w mieście ukr wykupili luksusowe hotele i idą ostro w deweloperkę.

Jak oni mogą to czemu ty tego nie robisz? Hotele to nie jest już dobry interes.
Zgłoś
PeterNORTH 2024-08-21, 15:51
szkoda że auto się nie zapaliło i skurwiel nie spłonął żywcem.podbiegłbym i zaczął nagrywać na sadola.
Zgłoś
smc 2024-08-21, 17:09
MoNsTeR.pl napisał/a:

Jak oni mogą to czemu ty tego nie robisz? Hotele to nie jest już dobry interes.

Robię developer, a hotele nie są mi potrzebne, bo już nie piorę kasy.
Zgłoś
DonaldDuck 2024-08-21, 18:21
Kriski napisał/a:

Potem jak co dzień, obudziłeś się na przerwie w brudnej kantynie w jakimś Januszeksie.

Potwierdzam, sam go budziłem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem