Szybko i boleśnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Szybko i boleśnie
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znienacka to każdy mocny.
Jebany brudny turas.
Jebany brudny turas.
Pan Fasola napisał/a:
Znienacka to każdy mocny.
Jebany brudny turas.
Aj pierdolisz.
Nie jeden już się przejechał na kozackich planach walki z zaskoczenia.
Skanować Panowie i Panie skanować. Samo podejście gościa i to jak do nas mówi już daje nam do zrozumienia ze trzeba zaatakować jako pierwszy...
haha, a patrze dobrych ziomków ma, zaczął go napierdalać to ziomki sie usuneli w bok, nie pomogli koledze
a ja mam wrazenie ze to nie byl przypadkowa ofiara tylko konkretny cel krotko i na temat cel namierzony i zniszczony
@ RuchaczNagichPanien
A gdyby pomogli to byś pierdolił pewnie "na chuj się wpierdalają w solówę i rzucają się na jednego w trzech, banda ciot".
Oni tak tak stali i patrzyli żeby nie prowokować takiego pro fajtera jak Ty. Twoje zdanie i szacunek do Twojej osoby sprawiły że woleli się nie wpierdalać.
A gdyby pomogli to byś pierdolił pewnie "na chuj się wpierdalają w solówę i rzucają się na jednego w trzech, banda ciot".
Oni tak tak stali i patrzyli żeby nie prowokować takiego pro fajtera jak Ty. Twoje zdanie i szacunek do Twojej osoby sprawiły że woleli się nie wpierdalać.
łooo kolo ładnie go wypunktował
nie za mocno ale skutecznie
nawet poróżowiał trochę prawie jak pan szynka w walce z pudzianem
nie za mocno ale skutecznie
nawet poróżowiał trochę prawie jak pan szynka w walce z pudzianem
bo liczy się pierwsze pierdolnięcie !
on podszedł do niego i krzyknął " Za Narnię!!! "
a tak ogólnie to wściekły mudżyn - zły mudżyn ;d
i pro koledzy niema co ...
a tak ogólnie to wściekły mudżyn - zły mudżyn ;d
i pro koledzy niema co ...
yyyy... z tajniaka napisze " idę po piwo "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów