📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w kuchni Ci się znudziło? a z resztą w progu kuchni masz krawężnik, to nic dziwnego
wyjątkowo ładne brwi
Dżasta wstaw zdjęcie cycków, ocenimy czy jest szansa żeby nos się zagoił bez większych zmian zewnętrznych
Dej no adres, zrobimy okład ze spermy.
do wesela sie zagoi ładną masz cerę nie zniszcz jej pierdolonym solarium!!!
No, ale te strupy to bym ci wyjadł...
Słyszałem że profesorowie którzy ukończyli oksford dowiedli że przetarcie tkanki skórnej na nosie może mieć bardzo duży wpływ na skóre na cyckach więc jeśli chesz wykarmić w przyszłości swoje dzieci wrzuć zdjęcie swoich cycków. Zaufaj mi jestem doktorem, znam cię to Twój profil. facebook.com/profile.php?=7432645066541
Myślałem, że jechałaś na motorze z otwartą szybką i Ci się mucha na twarzy rozjebała
jacekmatys napisał/a:
Aleś Ty brzydka....Pokażesz cycki ??
Jeśli takimi zwrotami skłaniasz partnerki do seksu , to musisz mieć obolałe dłonie i sporą ilość odcisków .
Tradyt napisał/a:
(...) jedyna ręka która dotykała ich ledwo co owłosionego siura to własna graba.
Hola hola, a ręka mamy przy kąpaniu się nie liczy?
To jak? Będą cycki?
hahahaha jestescie zajebisci ;D dobra polewa z komciów ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów