Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie słuchaj tych speców co cycki i nagą kobietę widzieli tylko w necie, a jedyna ręka która dotykała ich ledwo co owłosionego siura to własna graba.Piękne oczy choć trochę smutne cycków nie pokazuj nie warto dla tej chołoty
no raczej,że smutne skoro mam blizne do końca życia xdd
to co z tymi cyckami?
masz na profilowym.
Czemu same oczy Pokaż całą buźke
PIENGNA MUAA
Ale jak najbardziej ruchable
hahahaha jestescie zajebisci ;D dobra polewa z komciów ;]
też mam beke z "komciów"
Jeśteś śliczna nie przejmuj sie napinaczami bo tak w realu to nawek nie maja odwagi popatrzec na dziewczyne Śliczne oczka
byłam świadoma tego,że będą pociski co mi kompletnie nie przeszkadza. mam dystans do siebie,nie trzeba mi mówić że nie muzę się przejmować
A będę miły, a co mi tam. Na prawdę masz ładne oczy, oby nie została zbyt widoczna blizna.
BLIZNA JUŻ JEST, TO ZDJĘCIE JEST Z SIERPNIA TEGO ROKU
No patrz Dzasta, dalas tylko foto z wbitymi kamieniami(bynajmniej tak to wygląda) w nochala a tu taki raban się zrobił w komentarzach. Nie dziwi mnie żeś wyrżnęła orła, w końcu blondynka
Będzie blizna ale wiesz co? doda Ci to takiego charakterku.
mam brązowe brwi,więc raczej włosy też ,nie sądzisz?
a co do blizny nadającej charakteru ,to pomyślałam to samo
Blizny prawie nie widać
Nie mniej mogłyby być rude
Rude "włosy" są ruchable
Wpisałaś 87 lat żeby móc przeglądać harda? Ty mała oszustko.
Blizny prawie nie widać
niegrzeczna ja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów