Rycerze się bawią 5vs5
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Fajne! Poszedłbym ale niestety nie słyszałem aby w mojej okolicy było takie jazdy
10-11.03.2012 Koziegłowy (k. Częstochowy)
14-15.04.2012 Sieradz (na listopadowym turnieju w Sieradzu został nagrany "spartański kopniak")
Oba powyższe są eliminacjami do reprezentacji Polski w "mistrzostwach świata" w walkach rycerskich Bitwa Narodów 2012,
które będą miały miejsce w Warszawie w długi weekend majowy. Wezmą w nich udział zawodnicy z całego świata.
jak na ruskim weselu
To ma więcej wspólnego z wrestlingiem niż z walką. Ciekawe jakby sobie dali radę w 1v1 przeciwko zawodnikowi mma Jakby nie mieli tego żelastwa na sobie Chociaż sądzę, że nawet jakby mieli, to jeden dobry chwyt i po nich :d
już się nie mogę doczekać bitwy narodów
No i git, chłopaki mają zajęcie i są w stanie w naturalny sposób zaprezentować swe umiejętności miast hejtując na necie.
3/4 naszego internetowego społeczeństwa winno zostać spranym w takiej walce, może byłoby mniej wszech kozaczących pachołów.
3/4 naszego internetowego społeczeństwa winno zostać spranym w takiej walce, może byłoby mniej wszech kozaczących pachołów.
Cytat:
Dupa nie rycerze. Rycerzowi honor nie pozwalał walczyć 3 na 1. Jeżeli jego ludzie widzieli, że z kimś walczy to mu się nie wpierdalali w walkę.
Chyba za dużo filmów się naoglądałeś.
Zakute łby ustawkę sobie zrobiły tu nikt policji nie wzywa a jak kibice sobie kulturalnie ustawkę zrobią to psiarnie nasyłają.
@up
O qva, ty to weź mi opisz za którym rogiem, to wezmę kamerę i idealnie będzie materiał na Sadistica 0o
O qva, ty to weź mi opisz za którym rogiem, to wezmę kamerę i idealnie będzie materiał na Sadistica 0o
Przy okazji calkiem dobrego filmiku, zapraszam w sierpniu na turniej do Liwa. Moze rozmach nie swiatoowy, ale przynajmniej zamek w plenerze.
Widziałem takie walki na żywo, coś zajebistego. Sam bym się chętnie w to pobawił, ale sama zbroja to wydatek od kilku do kilkunastu tysięcy...
Na początku, bez oglądania, chciałem powiedzieć, że to banda zjebów. Jednak zdecydowałem się obejrzeć. Teraz nie wiem, co mam o tym sądzić. Spodziewałem się chociaż jakiejś akcji, a tu banda przebierańców w żółwim tempie udaje, że się bije. Ale jak już wcześniej powiedziano - przynajmniej mają pasję (chociaż jak zdjęli na koniec hełmy to twarzowo ich pasja jak najbardziej pokrywa się z moimi wcześniejszymi wyobrażeniami).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów