📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlatego warto w gumy inwestować
lizmojekolano napisał/a:
pierwszy raz widzę, żeby ktoś napisał odmyją. Nie wiem co za region Polski reprezentujesz, ale fajnie musicie miec w szkole.
na Kresach Wschodnich tak mówią
Podlasie, "tego nie odmyjesz" - zazwyczaj w negatywnym znaczeniu mycia jest używane.
Wy na tym Podlasiu, to w ogóle macie jakieś dziwne grypsy. Na przykład nie mówicie "do kogoś" tylko "dla kogoś". Kurwa, skąd to się wzięło? "Powiedziałem dla mamy" No ja pierdole.
donplicco napisał/a:
@up i nie wychodzą "na dwór" tylko "na pole'
chyba pomyliłeś regiony wychodzimy na dwór
@lizmojekolano i wszyscy którzy dali mu piwo. Zamknijcie kurwa te ryje wielcy światowi znawcy ortografii i języka polskiego, bo i tak każdy wie o co chodzi to znajdzie się taki debil co musi poprawiać i się wymądrza pojeb. Jak taki kurwa mądry jesteś to się zapisz na ogólnopolskie dyktando, mogę się kurwa założyć że nawet byś jednego trudniejszego wyrazu nie napisał poprawnie i najprawdopodobniej zesrał byś się w spodnie. Więc jak jeszcze raz chcesz kogoś poprawić to pomyśl debilu że sam też robisz błędy. A ,,odmyje" to może jak byś wychodził z domu i czasami słuchał ludzi to byś zobaczył że zwrot ten jest używany powszechnie i nikt raczej nie powie idź się wymyj lub domyj chyba że jest pojebany. Proponuje wyjść z domu a nie siedzieć przed kompem i czytać słownik ortograficzny.
sadoluczyibawi napisał/a:
A ,,odmyje" to może jak byś wychodził z domu i czasami słuchał ludzi to byś zobaczył że zwrot ten jest używany powszechnie i nikt raczej nie powie idź się wymyj lub domyj chyba że jest pojebany.
Chyba jesteś pierdolnięty. Na nieuctwo swoje i znajomych nie szukaj usprawiedliwienia w tym, ze wszyscy tak kaleczycie. Powszechnie ludzie mówią poprawnie. Tylko nygusy brzydzące się książkami maja takie językowe zboczenia.
"Wy na tym Podlasiu, to w ogóle macie jakieś dziwne grypsy. Na przykład nie mówicie "do kogoś" tylko "dla kogoś". Kurwa, skąd to się wzięło? "Powiedziałem dla mamy" No ja pierdole."
A Ty w swoim wielkim świecie idz poskarż się do wujka, to może da Ci banan, jak Ci się nie podoba.
Podlasie mu się qrwa nie podoba...
A Ty w swoim wielkim świecie idz poskarż się do wujka, to może da Ci banan, jak Ci się nie podoba.
Podlasie mu się qrwa nie podoba...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów