📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak dla mnie świetne trochę strachu pewnie komuś napędzili i tyle ...
ps: niech ktoś wstawi maść na ból dupy dla smutnych buraków ;/
ps: niech ktoś wstawi maść na ból dupy dla smutnych buraków ;/
1:30 przypierdolił w samochód i uciekł chuj jebany tak jak większość pojebanych motocyklistów
pamiętam dobrze ten filmik
2:18 leżą jakby dostali z Glocka
za strzał z wydechu na gaźnikowym silniku zawsze piwo
2:18 leżą jakby dostali z Glocka
za strzał z wydechu na gaźnikowym silniku zawsze piwo
susher napisał/a:
@S_H_O_O_T
bo kierowca auta w lusterko nie popatrzył
A tak poza tym to z "motocyklistami" powinno być jak ze zwierzętami zagrażającymi życiu człowiek - powinien być odstrzał kontrolowany.
Ta, ciebie za wypisywanie głupot powinno się odstrzelić.
Życie pokazuje że w każdej grupie społeczniej spotkać można buraka. Z drugiej strony oglądamy tu setki innych "pranków", które nie są śmieszna dla osób które się wkręca.
Osobiście sam jestem motocyklistą i uważam ze ich zachowanie na drodze jest karygodne. Nie wyobrażam sobie zapierdalać przez czerwone jak idiota lub wjechać komuś w dupę (co jeszcze mi się nie zdarzyło) i spierdolić jak pies z Chin. Mam kilku kolegów z zapierdalaczami i żaden z nich tak się nie zachowuje.
Co nie zmienia faktu że nieraz motocykl uratował mi dupę jak do roboty się zapierdalało a korek był :p
Co nie zmienia faktu że nieraz motocykl uratował mi dupę jak do roboty się zapierdalało a korek był :p
kielek napisał/a:
Ta, ciebie za wypisywanie głupot powinno się odstrzelić.
Życie pokazuje że w każdej grupie społeczniej spotkać można buraka. Z drugiej strony oglądamy tu setki innych "pranków", które nie są śmieszna dla osób które się wkręca.
Czyżby zabolała dupa ??
Specjalnie wziąłem w cudzysłów słowo motocyklistów - debile którzy zapierdalają na czerwonym, wpierdalają się na pasy, zapierdalają prawą stroną lub wciskają się między samochody bo mają 2,5 cm miejsca, nie mówiąc już o t"J"unigu wydechu w postaci nałożenia puszki po kukurydzy zasługują na wyeliminowanie ze społeczeństwa (chociaż większość takich sezonowych kierowców sama się wyeliminuje).
Dodam jeszcze, że inni "współużytkownicy" dróg zachowujący się w podobny sposób zasługują na taki los.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów