📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
DużaPatelnia napisał/a:
A może to jakiś pranker?
Cytat:
to jakiś pranker
Cytat:
jakiś pranker
Cytat:
pranker
Cytat:
pranker
<---- tam są drzwi. Zamknij je z zewnątrz i oddal się w nieokreślonym kierunku na drzewo.
a moze te dziewczynki zabily jego dziecko i to byla zemsta. nie znamy pelnej historii
Oj zdychałby długo i męczarniach, z przerwami na podleczenie. Jebany zwyrol, upatrzył tę konkretną, bezbronną ofiarę i z premedytacją zaatakował od tyłu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów