📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up "ja na weselu bynajmniej nie (...)" lub "ja przynajmniej na weselu nie (...)"
saves napisał/a:
Dziwię się ludziom dającym się namówić na takie debilne zabawy. Dla mnie to równoważnik wymalowania sobie samemu kutasa na twarzy, Znajomi rok będą się śmiać z tych głupków.
Podstawa.
Chcesz drzeć łacha z kogoś, naucz się najpierw z siebie.
Jeżeli wszystko robisz pod publiczkę, to gratuluję życia prywatnego.
Z początku myślałem, że własnymi chujami musieli ruchać jakąś zwiniętą gazetę.
Dziwię się ludziom dającym się namówić na takie debilne zabawy. Dla mnie to równoważnik wymalowania sobie samemu kutasa na twarzy, Znajomi rok będą się śmiać z tych głupków.
a byleś ty kiedyś na weselu?
a byleś ty kiedyś na weselu?
Przynajmniej się dobrze bawią a nie pierdolą farmazony.
Dzieci w sieci kurwa.
Dzieci w sieci kurwa.
Byliście kiedyś na prawdziwym weselu ?
Na wesele człowiek idzie się pobawić , odstresować . Ale widzę po Waszym wypocinach że dla Was wesele oznacza siedzenie przy stole i zapychanie kichy. Pewnie większość z Was chodzi na wesela po których nie ma nawet poprawin a co dopiero mówić o poprawinach poprawin .
Po 1 - wesele to dobra odskocznia od monotonii dnia codziennego
po 2- po prawdziwym weselu na którym goście dobrze się bawią , większość osób nawet nie bedzie pamiętało tej gry (z czego słyniemy:))
po 3- większości z Was proponuje maść na ból dupy
Na wesele człowiek idzie się pobawić , odstresować . Ale widzę po Waszym wypocinach że dla Was wesele oznacza siedzenie przy stole i zapychanie kichy. Pewnie większość z Was chodzi na wesela po których nie ma nawet poprawin a co dopiero mówić o poprawinach poprawin .
Po 1 - wesele to dobra odskocznia od monotonii dnia codziennego
po 2- po prawdziwym weselu na którym goście dobrze się bawią , większość osób nawet nie bedzie pamiętało tej gry (z czego słyniemy:))
po 3- większości z Was proponuje maść na ból dupy
Najbardziej stresujący moment na weselu, jak prowadzący idzie między gości i bierze na łapanke ludzi do weselnej zabawy tego typu XP
Cóż warte jest życie bez poniżenia się specjalnie dla uciechy znajomych od czasu do czasu? Gbury...
Sa rozne rodzaje odjechanych zabaw takze te jak wyzej gdzie czlowiek bioracy w niej udzial pewnego poziomu juz nie przeskoczy
Slowo wytrych dobra zabawa i mozna dac sie namowic na kazde gowno jak widac...
Slowo wytrych dobra zabawa i mozna dac sie namowic na kazde gowno jak widac...
Bydlo jebane. Juz mylalem, ze to polskie scierwa na weselu, ale jednak rosja. No ale duzo sie ni roznicie.
piękne nogi te rosjanki mają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów