Nie, najpierw uderzyła kobieta.
Trzymaj się faktów.
;>
A skoro sama wybrała drogę rękoczynów, to sama wpakowała się w tę sytuację.
Mogła zachowywać się jak ktoś normalny.
;>>>
to dlaczego tacy ludzie koncza razem jest dla mnie nie pojete. natomiast ty wyrwalas nie raz na facjate moge smialo zalozyc. gratuluje podejscia do zycia.
Trzymaj się faktów.
;>
Czy ty naprawdę nie widzisz różnicy,między kobiecym "kuksańcem" a ciosem w szczękę zakończonym nokautem?
Choć proszę.Spotkajmy się gdzieś.Ty mnie dasz "kuksańca" jak ta kobiecina.A ja wyjebie ci w kły z podobnym skutkiem.Plus minus kilka ząbków.
Ciekawe czy po tym dalej będziesz zdania,że ten frajer postąpił właściwie.
Trzymaj się faktów.
;>
;>>>
Damskim podnóżkom nie przetłumaczysz. Stara lała w domu więc chcą kultywować tradycję nie rozumiejąc że nie każdy jest szmatą do pomiatania.
Akcja z stacji benzynowej w Niemczech
Odrazu widać po torebesi u agresora że to obcokrajowiec. Obstawiam ukrainę lub inny kraj typu rumunia lub cuś podobnego...
ja obstawiam polaka, co drugi kark z siłowni popierdala z takimi torebeczkami
Trzymaj się faktów.
;>
;>>>
Uderzyła? Wyjmij oczy z dupy
Połamał babce ewidentnie szczękę, to trzeba mieć nasrane w głowie, przecież takiego to od razu na deskoterapię do Brazylii odesłać niech mu oba kikuty połamią
Spa z oponami w afryce się należą
Widać że to jakieś kurwy ze wschodu
Ale chwila, to ona zaczęła pierwsza, więc oberwała zasłużenie.
To tak jakbym uderzył 150kg karka z siłowni i był zaskoczony, że on mi oddał mocniej niż ja w ogóle byłem w stanie uderzyć. Podnosisz rękę licz się z konsekwencjami.
A frajerzy już do obrony kobietki... Z każdym dniem mam coraz mniej szacunku do płci męskiej.
Panowie, jest równoupranienie i tolerancja
Mi tylko pozostaje wierzyć że ta kobieta to była silna i niezależna czerwona błyskawica czy tęczowa aktywistka spod znaku sierpa i młota
Kurwa jaki chwast. Najpierw uderzył kobietę, a jak mu typ w różowym zwrócił uwagę to się tak spiął jakby miał się zesrać a po pierwszym ciosie spierdala.
ty ślepy jesteś? Kobieta go pierwsza uderzyła i to całkiem mocno jak na damskie możliwości. W zamian dostała co dała, tylko z nawiązką i bardzo dobrze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów