excuse me for getting nervous while an Arab was counting down from ten.
excuse me for getting nervous while an Arab was counting down from ten.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zjebem i gimbusem jest osoba ocaniajaca druga osobe po wstawieniu nieprzetlumaczonego kawalu! No kurwa, jezeli ktos chce w zyciu cos osiagnac to w tych pojebanych czasach musi znac j. angielski, ale jak dla niektorych szczytem jest skonczyc edukacje na poziomie podstawowki i zapierdalac u ciapka na zmywaku w kebabie to luz. I huj mnie obchodza wasze pierdolone zale.
"ocaniajaca", "osobe", "nieprzetlumaczonego", "kawalu", "jezeli", "ktos", "zyciu", "cos", "osiagnac", "znac", "niektorych", "skonczyc", "podstawowki", "zapierdalac", "obchodza", "zale".
Tych słów nie ma w języku polskim. Mogłyby być gdybyś wiedział, że jest coś takiego jak litery diaktryzowane. Jestem inżynierem a nie polonistą, a takie podstawy języka znam.
Tak więc zanim zdecydujesz się być tym, który osądza, że w tych czasach chcąc coś osiągnąć powinno znać się angielski, zastanów się nad tym czy nie jesteś osobą, która tak naprawdę nie zna nawet polskiego języka.
but you can write it in one language ;P
Od 7 lat siedze w FR, jezyk systemowy tez po francusku, niemam potrzeby zmieniania jezeli w zyciu codziennym nie uzywam polskiego.
"ocaniajaca", "osobe", "nieprzetlumaczonego", "kawalu", "jezeli", "ktos", "zyciu", "cos", "osiagnac", "znac", "niektorych", "skonczyc", "podstawowki", "zapierdalac", "obchodza", "zale".
Tych słów nie ma w języku polskim. Mogłyby być gdybyś wiedział, że jest coś takiego jak litery diaktryzowane. Jestem inżynierem a nie polonistą, a takie podstawy języka znam.
Tak więc zanim zdecydujesz się być tym, który osądza, że w tych czasach chcąc coś osiągnąć powinno znać się angielski, zastanów się nad tym czy nie jesteś osobą, która tak naprawdę nie zna nawet polskiego języka.
@up:
Wszystko super, pięknie, ładnie, tylko zauważ, że to jest POLSKA strona, więc powinno się pisać, o zgrozo, po POLSKU! Jeszcze bym zrozumiał jakby tu była jakaś gra słów czy coś nieprzetłumaczalnego...
A "pierdolone żale" raczej nie są z powodu niezrozumienia tekstu na poziomie gimnazjum, a raczej z powodu twojego odmóżdżenia.
1. W internecie nie ma granic.
2. Internet to amerykański wynalazek i przez amerykańskie serwery przewija się najwięcej danych = można uznać że jest amerykański
3. Jak chcesz się bawić w "upolszynianie" to szoruj na ulicę reklamy markerem poprawiać.
a później pozdro & poćwicz angielski
Od 7 lat siedze w FR, jezyk systemowy tez po francusku, niemam potrzeby zmieniania jezeli w zyciu codziennym nie uzywam polskiego.
Kurwa, kolejny debil, który nie potrafi sobie w systemie dodać układu klawiaturowego...
inb4, azerty to nie wymówka. Ja używam układu hiszpańskiego i nie narzekam. Wystarczy zapamiętać, gdzie są jakie klawisze :p
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów