18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Zabawa Sylwestrowa
matips00 • 2013-07-27, 22:57
Just got out of prison after attacking a man on New years eve;
excuse me for getting nervous while an Arab was counting down from ten.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
K................k 2013-07-28, 20:07 3
matips00 napisał/a:

Zjebem i gimbusem jest osoba ocaniajaca druga osobe po wstawieniu nieprzetlumaczonego kawalu! No kurwa, jezeli ktos chce w zyciu cos osiagnac to w tych pojebanych czasach musi znac j. angielski, ale jak dla niektorych szczytem jest skonczyc edukacje na poziomie podstawowki i zapierdalac u ciapka na zmywaku w kebabie to luz. I huj mnie obchodza wasze pierdolone zale.

"ocaniajaca", "osobe", "nieprzetlumaczonego", "kawalu", "jezeli", "ktos", "zyciu", "cos", "osiagnac", "znac", "niektorych", "skonczyc", "podstawowki", "zapierdalac", "obchodza", "zale".

Tych słów nie ma w języku polskim. Mogłyby być gdybyś wiedział, że jest coś takiego jak litery diaktryzowane. Jestem inżynierem a nie polonistą, a takie podstawy języka znam.
Tak więc zanim zdecydujesz się być tym, który osądza, że w tych czasach chcąc coś osiągnąć powinno znać się angielski, zastanów się nad tym czy nie jesteś osobą, która tak naprawdę nie zna nawet polskiego języka.
Zgłoś
arciorek 2013-07-28, 20:24 1
Fajnie że temat jest po polsku
but you can write it in one language ;P
Zgłoś
matips00 2013-07-28, 23:00 1
KidDynamite napisał/a:

"ocaniajaca", "osobe", "nieprzetlumaczonego", "kawalu", "jezeli", "ktos", "zyciu", "cos", "osiagnac", "znac", "niektorych", "skonczyc", "podstawowki", "zapierdalac", "obchodza", "zale".

Tych słów nie ma w języku polskim. Mogłyby być gdybyś wiedział, że jest coś takiego jak litery diaktryzowane. Jestem inżynierem a nie polonistą, a takie podstawy języka znam.
Tak więc zanim zdecydujesz się być tym, który osądza, że w tych czasach chcąc coś osiągnąć powinno znać się angielski, zastanów się nad tym czy nie jesteś osobą, która tak naprawdę nie zna nawet polskiego języka.

Od 7 lat siedze w FR, jezyk systemowy tez po francusku, niemam potrzeby zmieniania jezeli w zyciu codziennym nie uzywam polskiego.
Zgłoś
rew123321 2013-07-29, 2:37 1
Seiki napisał/a:

@up:

Wszystko super, pięknie, ładnie, tylko zauważ, że to jest POLSKA strona, więc powinno się pisać, o zgrozo, po POLSKU! Jeszcze bym zrozumiał jakby tu była jakaś gra słów czy coś nieprzetłumaczalnego...
A "pierdolone żale" raczej nie są z powodu niezrozumienia tekstu na poziomie gimnazjum, a raczej z powodu twojego odmóżdżenia.

1. W internecie nie ma granic.
2. Internet to amerykański wynalazek i przez amerykańskie serwery przewija się najwięcej danych = można uznać że jest amerykański
3. Jak chcesz się bawić w "upolszynianie" to szoruj na ulicę reklamy markerem poprawiać.

a później pozdro & poćwicz angielski
Zgłoś
Nidrax 2013-08-03, 23:29
matips00 napisał/a:

Od 7 lat siedze w FR, jezyk systemowy tez po francusku, niemam potrzeby zmieniania jezeli w zyciu codziennym nie uzywam polskiego.

Kurwa, kolejny debil, który nie potrafi sobie w systemie dodać układu klawiaturowego...

inb4, azerty to nie wymówka. Ja używam układu hiszpańskiego i nie narzekam. Wystarczy zapamiętać, gdzie są jakie klawisze :p
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem