📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak bolid F1
trzeba być niezłym debilem żeby takie coś nakręcić i jeszcze większym debilem żeby to obejrzeć do końca
Zwyczajnie podłożony dźwięk...
shin69 napisał/a:
Sami "ekulodzy" komentują o marnotrawstwie... przecież to nie wasza woda, więc o co tak rozwieracie dupę?
a kogo Twoim zdaniem jest ta woda? Neptuna?
cocaine.animals napisał/a:
Mam rozjebane głośniki i przez 49 sekund oglądałem jak ktoś kręci kurkiem od kranu....co, robił "brum brum" tak i było zajebiście ?
Jeżeli nie masz głosu to nie wiem, jakim cudem rozpoznałeś, że ktoś robi "brum brum" kranem, czy też "fuck me, fuck me" ale mniejsza o to.. skręć kasę na głośniki i przestań pierdolić głupoty..
i tak tylko idioci Ci uwierzą..
@Oskar19... no co Ty?! To tak naprawdę.. nic tu nie było ustawione. Bo niby co? Strażnicy w więzieniu, czy coś.. nieee... prawdziwe F1.
odkrecasz kran a tam formula 1
@up Czyta się fik, najczęściej używany zwrot przed "F1 szybciej zmienia biegi...".
Quwer napisał/a:
Jeżeli nie masz głosu to nie wiem, jakim cudem rozpoznałeś, że ktoś robi "brum brum" kranem, czy też "fuck me, fuck me" ale mniejsza o to.. skręć kasę na głośniki i przestań pierdolić głupoty..
i tak tylko idioci Ci uwierzą..
Zajebiście trudno się domyślić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów