Na hardzie jest z córką...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Na hardzie jest z córką...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SirMajkel napisał/a:
oho znaffcy cycków się wypowiadają, szkoda tylko że cycki widzieliście jedynie w internecie bo tak to wiedzielibyście, że małe też potrafią być bardzo fajne.
Oj, potrafią być fajne, ale kobieta z małymi cyckami i tak w to nigdy nie uwierzy
Małe cycki nie równa się oczywiście całkowity ich brak
Bzyl napisał/a:
Ma ktoś link do harda
Wejdź na harda, kategoria z erotyką i gdzieś na początku będzie ,,Nuda w domu''.
SirMajkel napisał/a:
oho znaffcy cycków się wypowiadają, szkoda tylko że cycki widzieliście jedynie w internecie bo tak to wiedzielibyście, że małe też potrafią być bardzo fajne.
pocieszaj się,
moze tylko dodam że baby z małymi cyckami mają często sporo kompleksów,
łapiesz,
czy rozwinąć temat
edmund napisał/a:
pocieszaj się,
łapiesz,
czy rozwinąć temat
Może i mają, ale tak szczerze mówiąc czy to jest takie ważne jak się wydaje? Jak spotykacie fajną kobietę, która ma mały biust, to jest dla was skreślona? Bo dla mnie nie i szczerze mówiąc to nie ma większego znaczenia tak naprawdę
edmund napisał/a:
pocieszaj się,
łapiesz,
czy rozwinąć temat
teoretyzuj dalej a ja w międzyczasie sobie podupcze bo znam takie co mają kompleksy i takie co nie mają a cycki każda ma inne.
poda ktoś linka do źródła ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów