Piesia już nie boli, bo 72 latek go wcześniej zajebał. Gdzieś pod Moskwą.
Piesia już nie boli, bo 72 latek go wcześniej zajebał. Gdzieś pod Moskwą.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś tu chyba regulaminu nie czytał :
Zabronione treści:
- przemoc seksualna w jakiejkolwiek formie wobec ludzi i zwierząt* (dotyczy także BDSM ze względu na niejasny status prawny)
- jakiekolwiek materiały erotyczne i seksualne związane z udziałem nieletnich i zwierząt (żywych bądź martwych)*
- zdjęcia i filmy jako forma stalkingu / zemsty na byłych partnerach*
- sceny znęcania się nad dziećmi i zwierzętami**
- sceny znęcania się nad dorosłymi o ile nie zostaną przestawione w szerszym kontekście (opis, źródło)**
Przecież to martwy już pies.
Zabronione treści:
- przemoc seksualna w jakiejkolwiek formie wobec ludzi i zwierząt* (dotyczy także BDSM ze względu na niejasny status prawny)
- jakiekolwiek materiały erotyczne i seksualne związane z udziałem nieletnich i zwierząt (żywych bądź martwych)*
- sceny znęcania się nad dorosłymi o ile nie zostaną przestawione w szerszym kontekście (opis, źródło)**
Widocznie bardzo rzadko odwiedzasz tą stronę no nie takie akcję już tu widziałem.
Widocznie bardzo rzadko odwiedzasz tą stronę no nie takie akcję już tu widziałem.
Kawałek cipki lub chuja leci na hard ale pałanie żywcem Kozła czy gotowanie psa to spokojnie leci na główną stronę
Zabronione treści:
Rudy, nie pajacuj, ten pies nie żyje, a w regulaminie nie ma nic o ciągnięciu na sznurku zdechłych zwierząt.
Dobrze tak pchlarzowi
Tak ci stary powiedzial jak żeś na ten padół przyszedł, chujowo uslyszec ale taka prawda potem bili w szkole szuli psami i teraz zostala nienawisc do zwierzat
Twoje istnienie to sarkazm, a twój czarny humor jest słaby jak u dziecka z podstawówki
Pocałuj mnie w dupe I jak gówno poczuj się leszczu
Pocałuj mnie w dupe I jak gówno poczuj się leszczu
Wciąż słabo...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów