18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A................o 2024-10-28, 16:17 2
Majtkomen napisał/a:

Ktoś tu chyba regulaminu nie czytał :
Zabronione treści:
- przemoc seksualna w jakiejkolwiek formie wobec ludzi i zwierząt* (dotyczy także BDSM ze względu na niejasny status prawny)
- jakiekolwiek materiały erotyczne i seksualne związane z udziałem nieletnich i zwierząt (żywych bądź martwych)*
- zdjęcia i filmy jako forma stalkingu / zemsty na byłych partnerach*
- sceny znęcania się nad dziećmi i zwierzętami**
- sceny znęcania się nad dorosłymi o ile nie zostaną przestawione w szerszym kontekście (opis, źródło)**

Przecież to martwy już pies.
Zgłoś
Ryju1983 2024-10-28, 17:11
Majtkomen napisał/a:

Zabronione treści:
- przemoc seksualna w jakiejkolwiek formie wobec ludzi i zwierząt* (dotyczy także BDSM ze względu na niejasny status prawny)
- jakiekolwiek materiały erotyczne i seksualne związane z udziałem nieletnich i zwierząt (żywych bądź martwych)*
- sceny znęcania się nad dorosłymi o ile nie zostaną przestawione w szerszym kontekście (opis, źródło)**

Widocznie bardzo rzadko odwiedzasz tą stronę no nie takie akcję już tu widziałem.
Zgłoś
DanielObajtek 2024-10-28, 17:12 1
Dziad do utylizacji. Ale też nie będę się rozczulał zbytnio nad tym siersciuchem jak co niektóre pojeby.
Zgłoś
darnext123 2024-10-28, 17:18 1
Ryju1983 napisał/a:

Widocznie bardzo rzadko odwiedzasz tą stronę no nie takie akcję już tu widziałem.

Kawałek cipki lub chuja leci na hard ale pałanie żywcem Kozła czy gotowanie psa to spokojnie leci na główną stronę
Zgłoś
Wiewór 2024-10-28, 17:25 1
To chyba byl ten posel z pis
Zgłoś
nastuh 2024-10-28, 17:42 2
Wszyscy co piszą, że dobrze tak pchlarzowi - chuj wam w dupe i troche szkła jeszcze,
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-10-28, 17:52
Majtkomen napisał/a:

Zabronione treści:

Rudy, nie pajacuj, ten pies nie żyje, a w regulaminie nie ma nic o ciągnięciu na sznurku zdechłych zwierząt.
Zgłoś
matmus95 2024-10-28, 18:14 1
jebańca ruskiego tak samo potraktować. albo na front jako tarczę.
Zgłoś
Kesmin 2024-10-28, 18:21 1
Jarosławkaczyński napisał/a:

Dobrze tak pchlarzowi

Tak ci stary powiedzial jak żeś na ten padół przyszedł, chujowo uslyszec ale taka prawda potem bili w szkole szuli psami i teraz zostala nienawisc do zwierzat
Zgłoś
marcin9002 2024-10-28, 19:21
Jebany kacapski śmieć.
Zgłoś
Qubec 2024-10-28, 20:34
Mnie to zastanawia co ten typ ma w głowie jak i inni znęcający się nad słabszymi. Ludźmi zwierzętami. Wydaje mi się że totalny brak wyobraźni i brak swojego spaczenie psychiki od lat. Jak dla mnie typ był krzywdzony całe życie a teraz chce się pokazać jaki to kozak. Chodź ruskie ogólnie mają najebane we lbach
Zgłoś
hansuke 2024-10-28, 21:51
Kacapskie ścierwo
Zgłoś
majeńka 2024-10-29, 0:17
Panowie, nie kłóćcie się. Wszyscy macie rację: do utylizacji nadają się zarówno dziad (bo kacap) jak i pchlarz (bo pies).
Zgłoś
Jarosławkaczyński 2024-10-29, 6:53
CzerstWybut napisał/a:

Twoje istnienie to sarkazm, a twój czarny humor jest słaby jak u dziecka z podstawówki

Pocałuj mnie w dupe I jak gówno poczuj się leszczu
Zgłoś
CzerstWybut 2024-10-29, 8:35
Jarosławkaczyński napisał/a:

Pocałuj mnie w dupe I jak gówno poczuj się leszczu

Wciąż słabo...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem