📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
BarmanInternetu napisał/a:
Są pewne wyjątki kiedy się nie podchodzi i nie reaguje na sytuację, np. jak pieski gryzą ukra
Powinni takie ścierwo jak ty rzucić kundlom na zagryzienie.
Ale zanim mam nadzieje to nastąpi - to dostaniesz raka
BarmanInternetu napisał/a:
Są pewne wyjątki kiedy się nie podchodzi i nie reaguje na sytuację, np. jak pieski gryzą ukra
Czekał aż jakaś ruska podludzka kurwa zrobi z tego wątku temat o Ukrach.
Grunt że próbują pomóc a nie jak Polaczek łeb odwrócą i udają że nie słyszą
Saw napisał/a:
Czekał aż jakaś ruska podludzka k***a zrobi z tego wątku temat o Ukrach.
Zabolała dupa?
Ukraińcy są z reguły spoko - ludzie jak wszyscy.
Co innego z banderowcami i ukrami, którzy wyznając ideologię agenta niemieckiego i angielskiego wywiadu - żyda, chazara Stepana Bandery i Melnika, mordują nawet Ukraińców.
Ty kim wg siebie jesteś? Ukraińcem? Czy ukrem albo banderowskim śmieciem mordującym dzieci i cywilów, godnym wszelkiej pogardy przez cywilizowanych ludzi?
Ja wiem kim jesteś.
A, i jeszcze jedno: dla ciebie to nadal Polski Pan
Kurde, tyle mięcha. Grubiutkie kundle. Pałką w łeb, oskórować, do gara i na smalec przetopić
Nożem, prętem w oczy albo kij w dupe
Kurde, tyle mięcha. Grubiutkie kundle. Pałką w łeb, oskórować, do gara i na smalec przetopić
Poligon, to Ty?
Kija kurwa przełamać na ostro i wjebać chujowi w bebechy. Kurwa nikt nie mógł wpaść na coś takiego?...
Dlaczego usuwacie komentarze kurwy admini?
Trupy się podobają, a komentarze już nie? Beka z was xD
Trupy się podobają, a komentarze już nie? Beka z was xD
Nie testowalem, ale słyszałem że gównoobwąchywacza nie można odciągać tylko złapać go za zapchlony łeb i jeszcze docisnąć do gryzionego ciała wtedy niby jebany wąchodup odpuszcza.
za dam ostatnie pytanie po co ludziom są psy mieście
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Te nogi to kogo są na końcu, kamerzysty? Ten Golden pod koniec zmienił stronę, atakuje czarnucha.
przypominam - kij bądź jak ktoś lubi palec w dupę aż po łokieć i każdy puści - działa zarówno do psów jak i ukraińców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów