📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
metacipa to syf
@dorianxx, nagraj w ich wieku plyte bardzej dopracowana niz master of puppets, a przestane cie uwazac za skonczoną ciote i debila ;>
Życzę autorowi tego postu słownika ortograficznego z funkcją "szukaj" bo wyraz CHUJ pisze się przez CH ale jeśli nie wie się gdzie leży litera "C" to jest ona 3 od początku, początek to literka A, licząc na palcach zaczynasz od kciuka a kończysz na fakaczu. Wtedy pisz kurwa mać a nie z takimi błędami. Dziękuję, dobranoc.
Murzyn, możesz teraz napisać co on takiego w ogóle powiedział w filmiku(James Hatfield).
Szerminatorze, dojebałeś teraz nie z tej rury. Chuj z tym jak grają/grali. Nie podoba mi się ich muzyka, wyraziłem swoje zdanie bo mogłem. Więc teraz KURWA odpowiedz mi dlaczego rzucasz we mnie wyzwiskami!>?!?@!!1
Murzyn napisał/a:
Życzę autorowi tego postu słownika ortograficznego z funkcją "szukaj" bo wyraz CHUJ pisze się przez CH ale jeśli nie wie się gdzie leży litera "C" to jest ona 3 od początku, początek to literka A, licząc na palcach zaczynasz od kciuka a kończysz na fakaczu. Wtedy pisz kurwa mać a nie z takimi błędami. Dziękuję, dobranoc.
Dziękuję bardzo za informację. Chciałbym się odwdzięczyć i poinformować iż w języku polskim nie ma słowa „FAKACZU”
Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów